Galatasaray taraftarıyla Türk Telekom Arena’da buluşuyor

Hafta sonu oynanacak olan dev derbi öncesi çeşitli hazırlıklar yapılamaya devam ediliyor.

Galatasaray taraftarıyla Türk Telekom Arena’da buluşuyor

Hafta sonu oynanacak olan dev derbi öncesi çeşitli hazırlıklar yapılamaya devam ediliyor. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmaları naklen bir şekilde takip etmeye hazır olun. Sizleri son derece memnun edecek olan fırsatları kaçırmamalısınız.

Ligde şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan mücadele çok önemli bir yer tutuyor iki takımda kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. bu anları en iyi yerden takip edeceksiniz. Ancak maç öncesinde ülkemiz futbolunda görmeye alışkın olmadığınız bir gelişme yaşanacak. Galatasaray taraftarı ile antrenman yapmaya hazırlanıyor.

Büyük Buluşma Cumartesi 19.05’te Yaşanacak

Ülkemizde ilk kez geçtiğimiz sene Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi yine Galatasaray tarafından yapılmıştı. Şimdi ise alınan cezalar ve kötü gidişatın önüne geçebilmek için bu mücadeleler ekranlara getiriliyor. Alınacak olan sonuç çok önemli olduğu için önemli bir kenetlenme yaşanacak. Taraftarın çağışı üzerine Fatih Terim tarafından alınan bu karar herkesi heyecanlandırmayı başardı. Aynı zamanda yeni bir rekora imza atılmak isteniyor. Geçtiğimiz sene açık antrenman 30 bin kişi tarafından izlenmişti. Şimdi ise 50 bin kişi hedefi ile yola çıkıldı. Bu anları sizlerde kaçırmamalısınız.

Antrenman İçin GS Store’dan 19.05 TL Alışveriş Gerekli

Son derece çekişmeli geçmesi beklenen mücadele öncesinde yaşanacak olan kenetlenme, herkesin ilgisini çekiyor. Birçok çevre tarafından yakından takip edilecek. Bu yüksek heyecanı yakından takip etmeye hazır olun.

Taraftarların antrenmana katılması için GS Store’dan 19,05 TL tutarında bir alışveriş yapması isteniyor. Bu sayede kulüp bütçesi içinde son derece önemli bir atkı sağlanmış olacak. Taraftarın takıma vereceği desteğin çok öneli olduğunu söyleyebiliriz. Yapılacak olan antrenmanın maça nasıl bir etkide bulunacağı ise merak ediliyor.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Türk Telekom Galatasaray Saray