Ligin zirvesinde derbi zamanı! İşte muhtemel 11'ler...

Beklenen gün geldi çattı; Türkiye’de haftanın maçı nefes kesecek... Ligin zirvesindeki iki şampiyonluk adayı; Trabzonspor - Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Ligin zirvesinde derbi zamanı! İşte muhtemel 11'ler...

Trabzonspor , Süper Lig’in 9. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ’yi konuk edecek. Bordo-mavililer, rakibi karşısında kazanarak hem yenilmezlik serisini sürdürmeye hem de liderliği ele geçirmenin mücadelesini verecek.

Ligde 19 puanla ilk sırada yer alan Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Lider Fenerbahçe ise deplasmanda kazanarak hem liderliğini sürdürmek istiyor hem de rakibinin yenilmeme serisini sonlandırmak istiyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detayları ise Gerçek Gündem'de olacak.

20 bin taraftar destekleyecek

Trabzonspor’da karşılaşmanın biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 40 bin kişilik Medical Park Stadı’nın satışa çıkarılan 20 bin dolayında bilet 1 saat içerisinde tükendi. Bu rakam Trabzonspor’un bu sezon iç sahada en fazla seyirci sayısı olacak. Ligin 4. haftasındaki Galatasaray maçını 13 bin 500 taraftar izlemişti.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Peres, Hamsik, Berat, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny.

Fenerbahçe: Altay, Min-jae Kim, Serdar Aziz, Szalai, Gustavo, Muhammed, Crespo, Ferdi, Rossi, Berisha, Serdar Dursun

Etiketler
Trabzonspor Trabzon Fenerbahçe Türkiye