Tarihi anlaşma sonrası ilk transfer geliyor

Stadyum isim sponsorluğu için NEF ile sözleşme imzalayan sarı kırmızılılar, Galatasaray Üniversitesi ile de iş birliği protokolünde el sıkıştı. Burak Elmas kasa kolaylığı sağlarken bir yandan da transfer çalışmalarına başladı.

Tarihi anlaşma sonrası ilk transfer geliyor

Galatasaray'da Türk Telekom ile yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşması sona erdi. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılılar; Timur İnşaat'la anlaşarak stadyum isim sponsorluğu konusunda NEF ile sözleşme imzaladı. Galatasaray bu anlaşmadan 725 milyon lira kazanacağını duyurdu.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in direktifleri sonrasında transfer çalışmaları da hız kazandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaraylı yöneticilerin, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sıralarda yer alan Gedson Fernandes ve Mohamed Elneny konusunda çok önemli adımlar attığı öğrenildi. Her iki oyuncunun da Ocak ayında Sarı- Kırmızılı kulübe gelmeyi kabul etmelerinin dışında, bonservis konusunda da pozitif gelişmeler yaşanıyor.

Arsenal'in, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve kadroda düşünülmeyen Elneny'yi, Ocak ayında uygun bir ücret karşılığında bırakmayı kabul ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, 1-2 milyon Euro arasında bir ücretle Mısırlı orta saha oyuncusunu renklerine bağlamaya çalışacak.

Geçtiğimiz günlerde de Aslan'ın golcüsü Mostafa Mohamed, Mısır'daki maçın ardından vatandaşı Elneny ile fotoğrafını paylaşarak, göz kırpma işaretini not olarak düşmüştü. Bu gelişme de, Elneny'nin artık Galatasaray'a çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

Etiketler
Galatasaray Saray Üniversite