Attila Szalai için astronomik teklifle geliyorlar

Kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Attila Szalai'ye Atletico Madrid ve Sevilla'nın talip olduğu öne sürüldü.

Attila Szalai için astronomik teklifle geliyorlar

Fenerbahçe'de sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacında olan Attila Szalai'yle ilgili İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Estadio Deportivo, Attila Szalai için Atletico Madrid ve Sevilla'nın devrede olduğunu yazdı.

SEVILLA'DA KOUNDE'NİN YERİNE ATTILA SZALAI

Habere göre Sevilla, yollarını ayırmayı planladığı Jules Kounde'nin yerine Attila Szalai'yi düşünüyor. Kounde'nin sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Olası ayrılık halinde Sevilla'nın hatrı sayılır bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia ediliyor.

DİĞER TALİP ATLETI

Öte yandan Atletico Madrid'in de Attila Szalai için pusuda olduğu ve Macar savunmacı için kısa süre içinde harekete geçileceği belirtiliyor.

ATTILA SZALAI PİYASA DEĞERİNİ KATLADI

Fenerbahçe Attila Szalai'yi geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı-Lacivertlilerle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Etiketler
Atletico Madrid Sevilla