Olympiakos'tan manalı Türkiye kararı!

Yunanistan ekibi Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Yunan temsilcisi maç öncesi sürpriz bir karara imza attı. Olympiakos, Türkiye'de Fenerbahçe'nin stadında antrenman yapmama kararı aldı.

Olympiakos'tan manalı Türkiye kararı!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2. haftasındaki rakibi Olympiakos, Yunanistan Ligi'nde deplasmanda Asteras Tripolis'i 2-0 yendi.

Olympiakos perşembe günü Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacağı maç için sürpriz bir karar aldı. Yunan ekibi Türkiye'de antrenman yapmama kararı aldı.

OLYMPIAKOS, FENERBAHÇE MAÇI İÇİN TÜRKİYE'DE ANTRENMAN YAPMAYACAK

Yunan temsilcisi Olympiakos Avrupa Ligi 2. maçında İstanbul'da Fenerbahçe'nin misafiri olacak. Türkiye'de antrenman yapmama kararı alan Yunan devi Olympiakos, bu sezon Avrupa'daki deplasman maçlarında ilk kez bu kararı aldı.

Daha önce Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi elemelerinde Ludogorets, Neftçi Bakü ve Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelen Yunanistan'ın Pire şehrinin takımı Olympiakos tüm bu maçların hepsinde deplasman ekibinin stadında antrenman yapmıştı.

GALATASARAY, YUNANİSTAN'DA SKANDAL MUAMELE MARUZ KALMIŞTI

Sezon başı hazırlıkları kapsamında Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı, koronavirüs testi bahane edilerek havalimanında saatlerce bekletilmişti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, yaşananların ardından oldukça sinirlenirken Galatasaray kafilesi İstanbul'a geri dönmüş ve maç iptal edilmişti.

Etiketler
Fenerbahçe Türkiye UEFA Yunanistan