'Beşiktaş'ı nereden incitebiliriz'

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, yarınki maç öncesinde, "Yalnızca kendimize değil, rakibin durumuna da bakacağım. Beşiktaş'ı nereden incitebiliriz bunu çalışacağız." dedi.

'Beşiktaş'ı nereden incitebiliriz'

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki 2. maçında yarın Ajax'a konuk olacak. Hollanda Ligi'nin 7. haftasında konuk ettiği Groningen'i 3-0 ile geçen Ajax'ta Teknik Direktör Erik ten Hag'dan, önemli açıklamalar geldi.

ESPN'e konuşan 51 yaşındaki antrenör, "Kadro tercihimi oyuncuların form durumlarına göre yapacağım. Bununla birlikte tabii ki rakibimizin durumuna da bakacağım. Yalnızca güç açısından konuşmuyorum." ifadelerini kullandı.

YERLERİNİ KAYBEDEBİLİRLER

Tecrübeli çalıştırıcı, "Beşiktaş'ı nereden incitebiliriz ve bunun için neye ihtiyacımız var? Bunlara odaklanacağız. Ajax, 11 oyuncudan fazlasına sahip. Herkes formda olmak zorunda. Yoksa yerlerini kaybedebilirler. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Bu formumuzu korumak zorundayız. Takımıma güveniyorum. Biz her rakibe karşı değişik varyasyonlar sergileyebiliyoruz. Bu nedenle maçlarda rakibimiz kim olursa olsun özgüvenli çıkıyoruz." dedi.

Etiketler
Beşiktaş