Attila Szalai'ye dünya devi talip oldu

Sarı-lacivertli takımda gösterdiği performansla yıldızlaşan Attila Szalai'ye dev kulübün talip olduğu açıklandı. Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndan hocası konuştu.

Attila Szalai'ye dünya devi talip oldu

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai, performansıyla sarı-lacivertlilerin vazgeçilmesi haline gelirken, Avrupa devlerinin de radarına girdi.

Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndan hocası Marco Rossi "Attila Szalai, Napoli'ye mi gidiyor? Milli takıma geldiğinde böyle şeyleri unutmasını söylemiştim (Gülerek). Gelişmesi için birçok fırsat var, geleceğiyle ilgili ilginç şeyler olabilir" dedi.

Rossi, Atletico Madrid'in de transferi düşündüğünü belirterek, "Atletico Madrid'in şimdiden milyonlarca euro vermeye hazır olduğunu okudum. Napoli'ye gitmeye de karar verirse, iyi işler yapacağından şüphem yok" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE 2 MİLYON EURO ÖDEDİ

Attila Szalai, 2020-2021 sezonunun devre arasında Apollon Limassol'den sarı-lacivertlilere transfer oldu. Fenerbahçe bu transfer için Güney Kıbrıs ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Genç savunmacı sarı-lacivertli formayla şu ana kadar 31 resmi maçta süre aldı. Attila Szalai bu karşılaşmalarda 2 sarı kart gördü. Macar futbolcu aynı zamanda rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Etiketler
Macaristan