'Kariyerimde böyle bir tabloyla karşılaşmadım'

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın sakatlık kabusuna değinerek "Ben ne futbolculuğumda ne teknik direktörlük döneminde böyle bir tabloyla karşılaştım" dedi.

'Kariyerimde böyle bir tabloyla karşılaşmadım'

Mustafa Denizli, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Beşiktaş'la oynadıkları maçın kendileri adına biraz şans, Beşiktaş'ın eksikleri adına şanssızlık içeren bir müsabaka olduğunu söyledi.

AA'da yer alan haberde, kendilerinin de sezon başından beri forma giyen 4 oyuncudan yoksun olduklarını hatırlatan Denizli, "Zaman zaman temposu yüksek maç oldu. Her iki tarafın da kazanabileceği bir maçtı diyebiliriz. Maçın bizim adımıza önemli tarafı geriye düştükten sonra dönüş yapabilmek, bu bir takım için çok önemli bir faktör. İlerisi için de bizi umutlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Taraftarlarının 90 dakika boyunca takıma destek verdiğini aktaran Denizli, "Beşiktaş zor bir dönemden geçiyor. Önlerinde oynayacakları Ajax maçı var. Hem Beşiktaş hem de Türk futbolu için önemli. Böyle bir dönemde böyle bir maça gitmeleri büyük şanssızlık." şeklinde konuştu.

Denizli, müsabakadan sonra Sergen Yalçın'la biraz sohbet ettiklerini belirterek, "Ben ne futbolculuğumda ne teknik direktörlük döneminde böyle bir tabloyla karşılaştım ve Allah hiçbir teknik direktörü de böyle bir tabloyla karşı karşıya bırakmasın." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Denizli Beşiktaş Süper Lig Futbol