Messi'nin hocası değişiyor

PSG'de Lyon maçında Lionel Messi'yi oyundan alarak tüm tepkileri üzerine çeken Pochettino'nun koltuğu sallanıyor.

Messi'nin hocası değişiyor

Paris Saint Germain, sezon başında Lionel Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma ve Georginio Wijnaldum gibi transferleri ile deyim yerindeyse rüya kadroyu tamamlamıştı.

Kylian Mbappe, Neymar ve Angel Di Maria gibi dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran Fransız devinde takım içinde sorunlar da yaşanmaya başladı.

Mbappe'yi bir türlü yeni sözleşme imzalamaya ikna edemeyen PSG'de Lyon maçında teknik direktör Mauricio Pochettino'nun Lionel Messi'yi oyundan alması çok konuşulmuştu. Bu karara bir hayli şaşıran Messi kenara geldiğinde vatandaşı Pochettino'ya tepki göstererek hocasının elini sıkmamıştı.

"ZIDANE, PARIS'İN 1 NUMARALI ADAYI"

İspanyol spor sitesi Okdiario'nun baş editörü Eduardo Inda ise PSG ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. El Chiringuito TV'de konuşan Inda, "Zinedine Zidane, Paris'in 1 numaralı adayı. Hatta geçen ay Zidane ile temas kuruldu. PSG'de Pochettino ile yakında yollar ayrılabilir. Zidane, Fransa Milli Takımı'nı çalıştırmak istiyor. Ancak PSG, Fransız teknik adama sunduğu sözleşmede Katar'daki Dünya Kupası'nda Fransa'yı çalıştırabileceği maddesine yer verdi" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Lionel Messi PSG