Fatih Terim yıldız ismi kadro dışı bırakıyor!

Galatasaray sürekli disiplinsiz tavrıyla da sürekli gündeme gelen yıldız isim teknik direktör Fatih Terim’in sabrını zorluyor. Galatasaraylı yıldızın bu tavırları devam ederse kadro dışının gündeme geleceği ifade edildi.

Fatih Terim yıldız ismi kadro dışı bırakıyor!

Galatasaray, hiç beklenmedik şekilde kaybedilen Alanyaspor maçı sonrası moraller bozulurken öte yandan da başka bir problemle uğraşılıyor.

Sarı-kırmızılı takımda son dönemde disiplinsiz tavırlarıyla gündeme gelen yıldız futbolcu Diagne için para cezasından başlamak üzere kadro dışına kadar ceza verilebileceği ifade edildi.

Golcülüğünün yanında disiplinsiz hareketleriyle de sürekli gündeme gelen futbolcu, bu sezon da bu tavırlarını devam ettirince, yine teknik direktör Fatih Terim’in hışmına uğradı.

TAKIM OTOBÜSÜNE VE ANTRENMANA GEÇ KALDI

Trabzon deplasmanı öncesi takım otobüsüne geç kalan, bu nedenle de ekipten ayrı özel araçla havaalanına gitmek zorunda kalan Senegalli futbolcu, geçtiğimiz günlerde de antrenmana zamanında gelmeyince bardağı iyice taşırdı.

Fatih Terim yıldız ismi kadro dışı bırakıyor! - Resim : 1

Son olarak Alanya maçı öncesi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ve kadro dışı kalan Diagne’ye para cezası verileceği öğrenildi.

PERFORMANSI UMUT VERMİŞTİ AMA...

Aslında Senegalli forvet, bu sezon Süper Lig forma giydiği üç lig maçında 1 gol, 1 asist yapıp, takıma katkı sağlayabileceğini de göstermiş ve geleceği adına umut vermişti.






Etiketler
Fatih Terim Galatasaray Kadro Saray