Spalletti'nin prensi Eljif Elmas

İtalya Serie A'ya 4'te 4'le başlayarak Serie A'da liderliğe yükselen Napoli'de eski Fenerbahçeli Eljif Elmas fark yaratıyor.

Spalletti'nin prensi Eljif Elmas

İtalya Seria A'da oynadığı dört maçta dört galibiyet alarak Serie A'da liderliğe yükselen Napoli'de Eljif Elmas konuşuluyor. Fenerbahçe'den Napoli'ye 2019 yazında transfer olan Eljif Elmas, gösterdiği performansla İtalyan basınının da dikkatini çekti.

Geçtiğimiz sezon Gennaro Gattuso idaresinde forma şansı bulmakta zorlanan Eljif Elmas, 62 yaşındaki teknik direktör Luciano Spalleti'nin göreve gelmesiyle tecrübeli hocanın en önemli kozları arasına girdi.

ELJIF ELMAS'IN BAĞLANTI ROLÜ

Bu sezon henüz yenilgiyle tanışmayan Napoli'nin dört maçında da forma giyen Eljif Elmas, bir de gol atma başarısı gösterdi.

Area Napoli'nin haberinde, Eljif Elmas için övgüyle bahsedilirken, genç futbolcunun savunma ile hücum hattı arasındaki bağlantıyı çok başarılı şekilde sağladığı belirtilmekte.

16 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Eljif Elmas son olarak Napoli'nin Udinese'yi deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğe yükseldiği maçta 90 dakika forma giydi.

24 Temmuz 2019'da Napoli'ye geçen Eljif Elmas'ın transferi, 16 milyon euro artı 2 milyon 500 bin euro bonuslar karşılığında tamamlanmıştı.

Etiketler
İtalya Fenerbahçe Napoli