Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülmüştü: Hırvat teknik direktörden açıklama geldi

Fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilen Zlatko Dalic'ten sarı-lacivertli takım ile ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülmüştü: Hırvat teknik direktörden açıklama geldi

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında gösterilen ve sarı-lacivertli kulüple anlaştığı iddia edilen Zlatko Dalic'ten Fenerbahçe ile ilgili açıklama geldi.

Hırvat basınından gelen Fenerbahçe sorusuna yanıt veren Dalic, ''Bu haberle ilgili bir fikrim yok. Fenerbahçe ile bir temasım olmadı. Bu söylentiler umurumda değil. Sadece EURO 2020'deki mücadelemizi ve bir sonraki İskoçya maçımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Benitez, Favre, Sousa, Fonseca gibi isimlerle temas kuran sarı lacivertlilerde henüz net bir karar verilebilmiş değil. Ancak bahsi geçen teknik direktörlerden gelen olumsuz yanıtlar sonrası başkan

Ali Koç, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon başı da Zlatko Dalic'i listenin başına koyduğu iddia ediliyordu.

Zlatko Dalic’in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe’nin gündemine gelmiş, ancak Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı.

ZLATKO DALİC KİMDİR?

Kariyerinde daha önce HNK Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain gibi takımlar bulunan 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör, 2017 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırıyor. Zlatko Dalic, 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’nı finale taşımıştı. Finalde Fransa’ya kaybeden Hırvatistan, dünya ikincisi olmuştu. Dalic'in Hırvatistan ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Etiketler
Fenerbahçe