Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Hayal satmıyoruz

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Hayal satmıyoruz

Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilecek olan seçimde 3 yıllığına başkan olacak yeni isim netleşecek.

Saat 10.00'da başlayacak olan oy verme işlemi, 15.00'te sona erecek. Yani 10:00-15:00 arası seçim gerçekleştirilecek.

5 ADAY VAR

Galatasaray'da başkan adayları şöyle: Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan

''GALATASARAY'IN BORCU 2.1 MİLYAR TL''

Dünya WEB TV'ye konuk olan Eşref Hamamcıoğlu, yanlış mali politikaların devam etmesi durumunda, 'Galatasaray'ın olmayabileceğini' söyledi. Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamaları şöyle;

''Mevcut yönetim kulübün içinde bulunduğu mali, idari ve sportif vaziyeti şeffaf bir şekilde paylaşmadan seçime gidilecek. Biz elimizdeki bilgilerle hazırlanıyoruz.

Mutlaka birtakım sürprizlerle karşılaşacağız. Galatasaray’ın bugün konsolide borcu 2 milyar 100 milyon liradır.

''HAYAL SATMIYORUZ''

Kimsenin cebinden para koyarak kulübü ayağa kaldırma şansı yok. Biz hayal satmıyoruz, kulübün borcunu azaltarak yönetilebilir hale getireceğiz. Biz kendi şirketlerimizi daha farklı yönetiyoruz çünkü şirketlerimizde taraftar baskısı, sosyal medya baskısı yok. Galatasaray'da taraftar, sosyal medya istediği kadar baskı yapsın, bütçe müthiş transferler izin vermez. Bu başarı odağından uzaklaşmak değildir.

''GALATASARAY OLMAYABİLİR''

Falcao ve Diagne’nin Galatasaray’a maliyeti 50 milyon euro. Bunu değiştirmek gerekiyor. Popülist yaklaşımlardan uzaklaşmak şart, eğer bu tablo böyle devam ederse, bu radikal tedbirleri alma cesaretini göstermezsek seneye Galatasaray olmayabilir. Diğer kulüpler için de aynı şey geçerli'

Etiketler
Galatasaray Saray