Son karar verildi: Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Erol Bulut'un ardından Emre Belözoğlu ile uçuşa geçen Fenerbahçe'de gelecek sezon için yönetim kararını verdi.

Son karar verildi: Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç'un önderliğinde 22 transfere imza atan sarı lacivertlilerde her maç ölüm kalım maçı haline geldi.

Yeni sezona Erol Bulut yönetiminde başlayan ve şampiyonluk yolunda uzaklaşan sarı lacivertlilerde A Takım Teknik Sorumlu görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından takım adeta uçuşa geçti.

Sarı lacivertliler efsane isim Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Fenerbahçe, Belözoğlu yönetiminde çıktığı 8 maçta 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler bu 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmedi.

3 YILLIK İMZA

Takvim'in haberine göre; Emre Belözoğlu'nun takımın teknik sorumlusu olmasının ardından adeta uçuşa geçen Fenerbahçe'de yönetim kesin kararını verdi. Takımı yeniden şampiyonluğun ortağı haline getiren Emre Belözoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Yönetimin bu kararı teknik patron Emre Belözoğlu'na iletildi.

ETİK GEREKÇELERLE ERTELENDİ

Ancak yönetim Emre Belözoğlu ile imzayı haziran ayında yapılacak seçimin hemen sonrasına erteledi. Fenerbahçe Yönetimi'nin imzayı etik olarak seçimler sonrasına bıraktığı ifade ediliyor.(FANATİK)

Etiketler
Fenerbahçe Emre Belözoğlu