Galatasaray-Alanyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig'de liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray bu akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor'u Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek.

Galatasaray-Alanyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Galatasaray-Alanyaspor maçı için geri sayım sürüyor! Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final maçında Galatasaray bu akşam sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Pandemi nedeniyle tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan taraf adını yarı finale yazdıracak.

Süper Lig'de son olarak derbi maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray moralli olarak maça çıkacak. Fatih Terim'in kadroda derbi maçından farklı olarak rotasyona gitmesi bekleniyor. Peki Galatasaray-Alanyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY-ALANYASPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Alanyaspor maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Mücadele A Spor ekranından naklen yayınlanacak

İLK 11'LER!

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Belhanda, Emre Kılınç, Babel, Onyekuru, Mohamed.

Galatasaray'ın yedekleri: Fatih, Şener, Etebo, Linnes, Oğulcan, Kerem, Ömer, Emre Akbaba, Luyindama, Gedson Fernandes

Alanyaspor: (Muhtemel) Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavelas, Moubandje, Ceyhun Gülselam, Berkan Kutlu, Efecan, Salih Uçan, Davidson, Bareiro

Etiketler
Alanya Türk Telekom Galatasaray Alanyaspor