Tangoya devam!

Dünya Kupası D Grubu son maçında Nijerya ile karşılaşan Arjantin, ecel terleri döktüğü maçın son anlarında bulduğu golle 2-1 galip geldi ve İzlanda'nın da Hırvatistan'a 2-1 yenilmesiyle grubu ikinci sırada tamamlayarak üst tura yükseldi.

Tangoya devam!

'Tangocular' bir üst turda C Grubu'nun lideri Fransa ile eşleşmiş oldu.Türk hakem Cüneyt Çakır ve ekibinin yönettiği mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla başlayan Arjantin, baskılı futbolunun meyvesini 14. dakikada aldı.Ever Banega'nın uzun pasında topu kusursuz kontrol eden Lionel Messi, ceza sahası içine girdi.Sağ ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Francis Uzoho'yu mağlup eden Messi, Arjantin'i 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Tangoya devam! - Resim : 1

Lionel Messi, 2018 Dünya Kupası'nın 100. golünü atmayı başarırken turnuvadaki ilk golünü de kaydetmiş oldu.Lionel Messi'nin bu golünden sonra maçı tribünden takip eden Diego Maradona'nın sevinci kamarelara yansıdı.Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Arjantin tehlikeli bölgeden frikik kazandı ve Messi topun başına geçti.Uzak köşeye harika bir vuruş yapan Arjantin'in yıldızı direği geçemedi ve ilk yarı 1-0 Arjantin'in üstünlüğü ile sona erdi.







Etiketler
Dünya Kupası 2018 Dünya kupası Hırvatistan İzlanda