4 gollü maçta Göztepe'den Sivasspor'a 3'üncülük çelmesi

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe, Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendi.

4 gollü maçta Göztepe'den Sivasspor'a 3'üncülük çelmesi

Göztepe 3 - 1 Demir Grup Sivasspor

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe, Demir Grup Sivasspor'u 3-1 yendi.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Demir Grup Sivasspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Mert Hakan Yandaş'ın yaptığı ortada ön direkte müsait durumdaki Fernando'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

Göztepe 55. dakikada tekrar öne geçti. Sol kanattan Tripic'in yaptığı ortada ceza alanı içinde Mossoro'nun kafa vuruşunda top filelere gitti: 2-1.

81. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Skuletic'in şutunda direğe çarpan top oyuna alanına döndü.

90+4. dakikada Halil Akbunar'ın ceza sahası içinde kaldığı pozisyonun ardından hakem Ali Şansalan karşılaşmada ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. 90+5. dakikada atışı kullanan Berkan Emir topu filelere gönderdi: 3-1.

Karşılaşma, Göztepe'nin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Süper Lig'de son 7 maçta 2 beraberlik, 5 yenilgi alan Göztepe, Sivasspor'u 3-1'lik skorla geçerek sezonu mutlu kapattı. Göz-Göz, 31'de Napoleoni, 54'te Mossoro ve 90+3'te Berkan ile 3 puana uzanırken, konuk ekip tek sayısını 49'da Fernando ile buldu.

Sarı kırmızılılar, 42 puana ulaştı ve sıralamasının belli olması için yarınki Kasımpaşa - Medipol Başakşehir maçını beklemeye geçti. Sivasspor ise bu yenilgiyle 60 puanda kaldı ve Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Beşiktaş'ın gerisine düşerek ligi 4'üncü sırada noktaladı.

Etiketler
Göztepe Sivas Sivasspor Süper Lig