VakıfBank Spor Kulübü personeli kaza yaptı: 3 yaralı

BURSA'nın Gemlik ilçesinde, VakıfBank Spor Kulübü personelinin bulunduğu otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlandı.

VakıfBank Spor Kulübü personeli kaza yaptı: 3 yaralı

Kazada, teknik ekip görevlileri Sabri Erdoğan ve Georgi Vasilev Bivolarski ile voleybol okulu koordinatörü Üzeyir Özdurak yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında, Gemlik ilçesi İstanbul- İzmir yolunda meydana geldi. Spor Toto Şampiyonlar Kupası için İstanbul'dan İzmir'e giden VakıfBank Spor Kulübü personelinin içinde bulunduğu 34 LM 1388 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada, sürücü koltuğunda oturan ve kulüpte teknik ekipte görev yapan Sabri Erdoğan ile aynı ekipten Georgi Vasilev Bivolarski ve voleybol okulu koordinatörü Üzeyir Özdurak yaralandı. İhbar üzerine, kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili VakıfBank Spor Kulübü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği belirtilerek, "Teknik ekibimize ve ailemize geçmiş olsun diyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
Gemlik Bursa Otomobil Vakıf