İngiltere Premier Lig'i başladı

2019-20 sezonuyla beraber Avrupa futbolu oldukça hızlı bir giriş yaptı.

İngiltere Premier Lig'i başladı

2019-20 sezonuyla beraber Avrupa futbolu oldukça hızlı bir giriş yaptı. Özellikle dünya çapında yoğun olarak izlenen önemli ligler içerisinde sürpriz takımlar liderlik koltuğuna oturdu. Fakat ingiltere premier lig üzerinden bakılacak olursa pek sürpriz yaşandığını söylemek doğru değil. Geçen sene olduğu gibi ilk sırada Liverpool ile Manchester City yerini almış durumda.

Fakat 3. sırada Leicester City yer almakta ve sergiledikleri futbolla oldukça beğeni toplamaktadırlar. İngiltere Premier Ligi için buna bir sürpriz demek doğru olur. Çünkü Arsenal, Manchester United, Tottenham ve Chelsea gibi dünyanın en iyi takımları ligin orta sıralarına düşmüş durumdalar.

İngiltere Premier Ligi Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

Dünyanın NBA ligi olarak da bilinen İngiltere premier ligi, tüm heyecanı ile yeni sezonda devam ediyor. Özellikle geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçıran Liverpool, Jürgen Klopp yönetiminde bu sene işi sıkı tutuyor.

İlk 4 haftada 4 galibiyet alarak şampiyonlukta ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Aynı şekilde Manchester City 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ile yine şampiyonluğun önemli adayları arasında yer alıyor. Tabii yapılan önemli transferler ile diğer güçlü takımlar da ileriki haftalarda şampiyonluk mücadelesindeki yerlerini alacaklardır.

Futbol Maç Sonuçlarına Ulaşım

İngiltere premier Ligi ile beraber Avrupa'nın bütün önemli ligleri hakkında, internet üzerinden rahatlıkla bilgi alınabilmektedir. Bu site kapsamında özellikle futbol maç sonuçları detaylı olarak öğrenilebilir. Canlı skorlar ve bitmiş maç sonuçlarıyla, farklı veriler ve analizler de kullanıcılara sunuluyor. Böylece hem spor severler hem de bahis severler düzenli olarak detaylı bilgiye ulaşabilir.

Farklı Spor Dallarında Bilgiler

Sadece futbol değil dünya çapından pek çok spor dalı konusunda detaylı bilgilere ulaşmak mümkün. Masaüstü versiyon ile beraber mobil destekli olarak rahatlıkla tüm sonuçlara güven içerisinde ulaşılabilir.

Etiketler
Bolu Futbol İngiltere Premier Lig