Deniz Türüç hangi takıma transfer oluyor?

Geçen yıl gösterdiği performans ile transfer döneminde adı en çok konuşulan futbolculardan olan Deniz Türüç hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Deniz Türüç hangi takıma transfer oluyor?

Geçen yıl gösterdiği performans ile transfer döneminde adı en çok konuşulan futbolculardan olan Deniz Türüç hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok takımın listesinde olan yıldız futbolcu hakkında konuşan Kayserispor kulübü başkanı Erol Bedir 3 büyük kulüp ile görüştüklerini görüşmelerinde devam ettiğini dile getirdi.

Transferi Hakkında Deniz Türüç Ne Düşünüyor?

Hakkında sürekli olarak transfer haberlerinin çıkması ve aradan geçen zaman içerisinde henüz netlik kazanan bir durum olmaması nedeni ile suskunluğunu bozan Deniz Türüç, büyük bir takıma gitmek için kendisini hazır hissettiğini ancak bu transferin 10 milyon Euro ile gerçekleşmeyeceğini söylüyor. Gerçekçi olmak gerektiğini dile getiren yıldız futbolcu sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış bir futbolcuya bu paraların ödenmesinin hayal olduğunun altını çizmektedir. Kayserispor da çok güzel günler geçirdiğini ve buradan daha 1 yılının olduğunu da belirten Deniz Türüç bu takıma para kazandırarak gitmek istediğini ancak kendi menfaatleri doğrultusunda da bir fiyat belirlenmesini düşünmektedir. Yıldız futbolcunun 3 büyük takımdan birisine transferi halinde ise futbol severler Bein Sports izle sekmesine tıklayarak donam sorunu olmadan çok kaliteli maçlar izleyeceklerdir.

Transferde Son Durum Ne?

Futbol severler www.tipobet1.tv ekranlarından Deniz Türüç'ü hangi takımın forması ile izleyecekleri konusunda merak içerisindeler. Bu nedenle transferdeki son durumu birçok futbol sever için merak konusudur. Bu konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Erol Bedir tüm takımların kendileri ile direkt olarak iletişime geçmiş olmalarından dolayı memnun olduklarını ancak henüz istenilen tekliflerin gelmemesi nedeni ile net bir durum olmadığını belirtiyor. Yarın ne olacağı konusunda bir fikri olmadığını söyleyen Erol Bedir istenilen paraların ödenmesi halinde de futbolcularına gereken kolaylığı sağlayacaklarını söyledi.

Deniz Türüç Dışında Kayserispor'da Transfer Haberleri

Büyük bir heyecan sahne olması beklenene 2019-2020 Türkiye Futbol Süper liginde tüm maçları justin TV izle sayfasından yayınlanacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor antrenmanın öncesinde konuşan ve Deniz Türün hakkında konuşan Erol Bedir bunun yanı sıra 11 futbolcunun takımda ayrıldığını ve bu oyunların açığını kapatma içinde 10 oyuncu almak istediklerini belirtti. Başkanın bu açıklamalar bedava canlı maç izle ekranlarından takımlarını desteklemek isteyen Kayserili taraftarları daha şimdiden heyecanlandırdı.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Futbol