Trabzonspor'a yeni yıldız geliyor

Trabzonspor, transfer çalışmalarında dur durak bilmiyor ücretsiz canlı maç yayınları yapan bir spor kanalında yer alan habere göre Trabzonspor transfer haberleriyle gündeme geliyor.

Trabzonspor'a yeni yıldız geliyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen dönem ortaya koyduğu başarılı futbolla taraftarların ve herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor, transfer çalışmalarında dur durak bilmiyor ücretsiz canlı maç yayınları yapan bir spor kanalında yer alan habere göre Trabzonspor transfer haberleriyle gündeme geliyor.

Gelecekten bir hayli umutlu olan ve birçok futbolcuyu kadrosuna dahil eden Fırtına, 10 yıldır Chelsea'de top koşturan deneyimli futbolcu Obi Mikel'i de transfer yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Trabzonspor'dan Bomba Transfer

Bordo-mavili takımın yetkilileri bir dünya starını daha kadrosuna seçerek bomba bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarına aktif olarak devam eden Trabzonspor, genç ve tecrübeli futbolculara yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Fırtına, gelecek dönem için çalışmalarına da bugünlerde devam ediyor. Chelsea'de 10 yıllık bir geçmişe sahip olan dünya yıldızı John Obi Mikel'i kadrosuna geçirerek büyük yankı uyandıran Trabzonspor, sürpriz bir transfere daha imza atacak gibi görünüyor.

Fırtına bir dünya starını daha kadrosuna dahil ederek transfer gündeminde bomba etkisi yaratacak. Geçtiğimiz hafta başında, John Obi Mikel'i duyuran ve transfer bombasını patlatan Trabzonspor'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Chelsea ile sözleşmesi bu sezon biten ünlü stoper Gary Cahill, Türkiye fikrine bir hayli sıcak bakarken İsveçli golcü Marcus Berg'de ise tek sorunun imza parası olduğu konuşuluyor. Trabzonspor camiasında stoper arayışları tüm hızıyla sürerken sürpriz bir isim gündemde yer almayı başarıyor.

Etiketler
Trabzon Trabzonspor