Ümit Özdağ'ın 'Mansur Yavaş' ısrarı: 'Sözümüzün arkasındayız'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ismi üzerinde ısrarlı olduklarını belirtti. Özdağ, "Biz Mansur Yavaş ile ilgili yaptığımız teklifi, Türkiye'nin gündeminde tutuyoruz" dedi.

Ümit Özdağ'ın 'Mansur Yavaş' ısrarı: 'Sözümüzün arkasındayız'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kente sık sık geleceklerini söyledi.

Sığınmacıları, ülkelerine göndereceklerini dile getiren Özdağ, "Gaziantep'in, Suriyeli işgalinin yükü altında omuzlarına karabasan çökmüş bir insan gibi ezildiğini" ifade etti.

Ümit Özdağ, hangi ilden milletvekili adayı olacağına ilişkin soru üzerine, şunları kaydetti:

"Bu konuda henüz kesinleşmiş bir şey söz konusu değil. Parti organlarımızda hiç kimsenin nereden nasıl aday olacağıyla ilgili bir toplantı yapmadık, netleştirmedik, 2 dönem Gaziantep milletvekilliği yaptım ve yine Gaziantep'ten milletvekili adayı olmayı arzu ederim ama milletvekili adayı olur muyum o da belli değil."

"MANSUR YAVAŞ" AÇIKLAMASI

Özdağ, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili soruya ise "Biz Mansur Yavaş ile ilgili yaptığımız teklifi, Türkiye'nin gündeminde tutuyoruz. Bu konuda Mansur Yavaş'ı şartsız destekleyeceğimizi söyledik, hala da o sözümüzün arkasındayız" yanıtını verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ve beraberindekiler, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA

Etiketler
2023 cumhurbaşkanı adayları Zafer Partisi Ümit Özdağ Ankara