MHP'nin hedefinde Kılıçdaroğlu var: 'Ne ülkücü ne milliyetçi ne Atatürkçü'

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamayla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Büyükataman, "Türkiye düşmanlarının, terör yandaşlarının senaryolarında figüran olan Kılıçdaroğlu'ndan da ne ülkücü ne milliyetçi ne Atatürkçü ne de vatansever olmaz" dedi.

MHP'nin hedefinde Kılıçdaroğlu var: 'Ne ülkücü ne milliyetçi ne Atatürkçü'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Büyükataman, yazılı açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda milliyetçilik üzerine söylediği sözlere yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Büyükataman, "Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresini uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine HDP ile el ele vererek 'hayır' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu duruşu ancak eli kanlı kalleş terör örgütleri tarafından destek bulmaktadır” dedi.

Büyükataman şöyle devam etti:

"Maskesi her düştüğünde hamaset yaparak kendini meşrulaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu şunu iyi bilsin ki hiçbir ülkücü ülkesine ihanet eden bölücülerle kol kola olmaz, hiçbir milliyetçi Türk ordusuna iftira atanları himaye etmez, hiçbir vatansever, hiçbir Atatürkçü emperyalistlerin kapı eşiğinden ülkesine iftiralar savurmaz. Türkiye düşmanlarının, terör yandaşlarının senaryolarında figüran olan Kılıçdaroğlu'ndan da ne ülkücü ne milliyetçi ne Atatürkçü ne de vatansever olmaz."

Kaynak: AA

Etiketler
MHP Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye İsmet Büyükataman