Akşener, Kılıçdaroğlu'na 'Altılı masa kazandırmıyor' diyecek iddiası: Basın danışmanından açıklama

Gazeteci Nevşin Mengü, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Altılı masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz" diyeceği kulis bilgisini aktardı. İddialar üzerine Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde açıklamalarda bulundu.

Akşener, Kılıçdaroğlu'na 'Altılı masa kazandırmıyor' diyecek iddiası: Basın danışmanından açıklama

Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube kanalından yayınladığı videoda, 6’lı masaya dair dikkat çeken bir kulis bilgisini aktardı.

Nevşin Mengü, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, bu akşam bir araya geleceği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 6’lı masanın geleceği ile ilgili “Biz kazanamazsak siz de kazanamazsınız” diyeceğini iddia etti.

Edindiği kulis bilgileri aktaran Mengü, “Meral Akşener bu akşam Kılıçdaroğlu ile yapacağı toplantıda 'Sizin aday olmanız durumunda, biz ölçümler yaptırdık. İYİ Parti'nin oyu ciddi bir şekilde düşüyor. Biz kazanamazsak siz de kazanamazsınız. Başka bir strateji belirlememiz lazım. Masa kurulduğundan beri İYİ Parti'nin, Deva ve Gelecek Partisi'nin oyları düşüşte. Altılı masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz' diyecek” açıklamasında bulundu.

AKŞENER’İN BASIN DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA

İddialar üzerine Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, Mengü’ye konuştu. Mengü, İde’nin “Sayın Genel Başkanımızın, iddia edildiği şekilde ne fikri, ne araştırması, ne de böyle bir gündemi var. Bu kulisin kaynağı kimse, açık ve net bir tarif yapabilirim. Türkiye için önemli bir süreci sabote eden biri. Meral Akşener, bunca yıllık siyasi tecrübesiyle, bu kadar saçma bir kulise özne olamaz” dediğini aktardı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Altılı masa Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu CHP Nevşin Mengü