Fatih Erbakan, İstanbul Sözleşmesi'ni ve LGBTİ derneklerini hedef aldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Sözleşmesi'ni ve LGBTİ derneklerini hedef aldı. Erbakan, "LGBTİ derneklerini kapatacağız" derken, "İstanbul Sözleşmesi ailenin temeline konulmuş bir dinamit gibi" ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan, İstanbul Sözleşmesi'ni ve LGBTİ derneklerini hedef aldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Sözleşmesi'ni ve LGBTİ derneklerini hedef alan Erbakan, "LGBT bireylere haklarını vereceğiz diyor CHP ama şu anda yetki sahibi olanlar da bunların açılmasına izin vermişler. 2015'te 25 tane LGBT derneği olduğunu görüyoruz. İktidara gelince LGBTİ derneklerini kapatacağız. 70 yıl Komünizmin etkisindeki Rusya’da bile LBGT propagandası yasaklandı. Bin sene İslam’a bayraktarlık yapmış bir milletin evlatları olarak bizim de bu konuda duyarlı olmamız Müslüman bir ülke olarak son derece normal. Tüm dinlerde yasaklanmış bir sapkınlıktır" dedi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'Nİ DE HEDEF ALDI

Erbakan, "İstanbul sözleşmesi de bunlarla ilgili. 6284 onun uzantısı ve uygulanması devam ediyor. İstanbul Sözleşmesi ailenin temeline konulmuş bir dinamit gibi" ifadelerini kullandı.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TV 5 YAYININA KATILMASI

Hakan Şükür'ün TV 5 yayınına katılmasına tepki gösteren Erbakan, "TV5 ekranları Canan Kaftancıoğlu’na açık, CHP’lilere açık, HDP’lilere açık, FETÖ'cülere açık bir tek Yeniden Refah Partisi’ne kapalı. Bunu izleyicilerinin, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Milli Görüş’ün desteğiyle kurulmuş bir kanal ama şu an bu çizgiden çok uzak. Diyecek bir şey yok, hepimizin katkısı var kurulmasında ama geldikleri noktada tasvip etmiyoruz" dedi.

Etiketler
İstanbul Sözleşmesi Muş İstanbul Fatih Erbakan