AKP'li Aydemir'den muhalefete: "Erdoğan, Soylu ve BAYKAR'ı hedef alanlar vatana ihanet ediyorlar"

AKP'li Aydemir, terörle mücadele bağlamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve BAYKAR'ı hedefe koyanların, bu vatana ihanet ettiklerini ileri sürdü.

AKP'li Aydemir'den muhalefete: "Erdoğan, Soylu ve BAYKAR'ı hedef alanlar vatana ihanet ediyorlar"

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bugün görüşmeleri başlayan, kamudaki sözleşmeli personele kadro verilmesine yönelik kanun teklifinin, hayırlı olmasını diledi.

Aydemir'in gündeminde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan başta olmak üzere muhalefet vardı.

"MEĞER İÇİMİZDE BİR TRUVA ATIYMIŞ BU"

Türkiye'nin özellikle İHA ve SİHA'lar konusundaki başarılı çalışmalarının, bazı kesimleri rahatsız ettiğini anlatan Aydemir, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da BAYKAR'a düşmanlığını açık şekilde ilan ettiğini savundu. İbrahim Aydemir, şunları kaydetti:

"BAYKAR bugüne kadar devletten bir kuruş teşvik almamış. Bunlar milli kahraman. Askerlerimizin can vermemesi için gece gündüz çalışan insanlar. BAYKAR'ın sahipleri bunlar, ama orada çalışan binlerce insan var. Nedir bu düşmanlık? Ali Babacan sen kimmişsin, sen nasıl bir insanmışsın, nasıl bir yüzün varmış, nasıl saklamışsın bu yüzünü? Senelerce sureti haktan nasıl görünmüşsün? BAYKAR'a, İHA, SİHA'ya düşmanlık vatan hainlerinin işi. Meğer içimizde bir Truva Atıymış bu. Bu Truva Atı, şimdi altılı masanın içinde."

AYDEMİR: ERDOĞAN, SOYLU VE BAYKAR'I HEDEFE KOYANLAR VATANA İHANE EDİYOR

AKP'li Aydemir, terörle mücadele bağlamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve BAYKAR'ı hedefe koyanların, bu vatana ihanet ettiklerini söyleyerek, "Babacan'ın etrafında konuşlananlar, kahir ekseriyeti Babacan'ın düşüncesinin uzağındalar ama onun yanında durmak o şehitlerin ruhlarına hakarettir, can verenlere ihanettir. Böyle bir şey olmaz. İHA ve SİHA'lara değil, eğer siz Şebnem Korur'a destek veriyorsanız, bu orduya attığı bühtana da destek veriyorsunuz demektir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Etiketler
AKP DEVA Partisi Ali Babacan Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu