'Ortak yayında Erdoğan’ın istediği kırılma olmadı'

Gazeteci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katıldığı ortak yayınında Erdoğan'ın beklediği kırılmanın olmadığını belirtti.

'Ortak yayında Erdoğan’ın istediği kırılma olmadı'

Gazeteci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katıldığı ortak yayını, "Erdoğan’ın istediği kırılma kanımca olmadı. Erdoğan’ın miting yapacağına da ihtimal vermiyorum" dedi.

Gazeteci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katıldığı ortak yayın sürerken, sosyal medya hesabından"İlk 1 saatte tarafların söylediklerinden aklınızda ne kaldı? Yıldırım’da yok gibi, İmamoğlu’nda “kul hakkı” ifadesi." dedi.

Portakal yayının ardından ise "Seçmen İmamoğlu/Yıldirim ikilisinin tartışmasına bakıp oyunu değiştirmez. Erdoğan’ın istediği kırılma kanımca olmadı. Erdoğan’ın miting yapacağına da ihtimal vermiyorum." dedi.

'Ortak yayında Erdoğan’ın istediği kırılma olmadı' - Resim : 1

Fatih Portakal, moderatör İsmail Küçükkaya'ya ilişkin ise, "İsmail Küçükkaya’nın işini iyi yaptiğını, kendi tarzı içinde kalıp taraflara adil sekilde davrandiğını düşünenlerdenim. Umarim gelecek secimlerde liderleri yine bu şekilde bir arada görebiliiriz." ifadelerini kullandı.

'Ortak yayında Erdoğan’ın istediği kırılma olmadı' - Resim : 2

Etiketler
İmamoğlu Yıldırım ortak program Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal