Yandaşlar bile isyan etti: İmamoğlu 'bey' diyor!

AKP kurmayları İmamoğlu'nu hedef almaya devam ediyor. İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaret ettiği iddiasına yandaşlar bile isyan etti.

AKP kurmayları İmamoğlu'nu hedef almaya devam ediyor. İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaret ettiği iddiasına yandaşlar bile isyan etti.

Son dönemlerini AKP karşıtı propagandaya ayıran sosyal medya fenomeni yandaş Ömer Turan, Ordu'da yaianan VIP krizi ile alakalı suskunluğunu bozdu. Çok sert tweetler atan Turan, İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaret etmediğini dile getirdi.

Turan, seri halinde şu tweetleri paylaştı

"Imamoğlunun Valiye hakaret ettiği iddia edilen görüntülere ulaştık. İmamoğlu Valiye söylendiği gibi "it" değil "Bey" diyor, Vali bey diyor, "Vali beyi gıcık etmeyelim gidelim" diyor ve herkesi sakinleştiriyor. Alın size videonun tamamı."

"İmamoğlu VİP'e alınmayınca havaalanında Ortalığı ayağa kaldırdı diyenler bu videoyu seyretsin. Adam ortalığı Ayağa kaldırmak bir yana daha sakinleştiriyor. Vali beye kılçık attırmayalım yani gıcık etmeyelim diyor, vatandaş gibi gidelim diyor."

Yandaşlar bile isyan etti: İmamoğlu 'bey' diyor! - Resim : 1

"Küfür etti, hakaret etti, VİP'e alınmayınca ortalığı karıştırdı denilerek İki gündür İmamoğlu sistematik bir şekilde linç ediliyor. Oysa görüntüler tam aksini gösteriyor.CHP tartışmaya son verecek, imamoğlunun bir kez daha mağdur olduğunu gösteren bu görüntüleri niye yayınlanmadı"

"Fatih Portakal'ın elinde başka görüntüler varsa onu bilmem ama Portakal bu görüntüler üzerinden İmamoğlu hakaret etti demişse çok büyük hata yapmıştır. Çünkü bu görüntülerde İmamoğlu hakaret etmiyor aksine Vali bey diyerek etrafındakileri sakinleştiriyor ve dışarı yönlendiriyor."

FATİH PORTAKAL'A SESLENDİ

Ömer Turan ayrıca Fatih Portakal'a da seslendi. Turan, Fatih Portakal'a "Fatih Portakal'ın elinde başka görüntüler varsa ve o görüntülerde de İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti valisine net bir sekilde "it" diyorsa Biz Bir saniye düşünmeden İmamoğlunu eleştirir ve onun Validen özür dilemesini isteriz. Eğer yoksa o zaman imamoğlundan özür dilenmesini isteriz" diyerek seslendi.

Etiketler
Ordu Hakaret