'Türkiye İttifakı'ndan söz eden AKP'den CHP'li başkana ayrımcılık!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yaptığı toplantıda Ordu'nun bütün ilçelerinin belediye başkanlarını çağırdı, Gülyalı'nın CHP'li Belediye Başkanı Ulaş Tepe yerine ise eski başkanı çağırdı.

'Türkiye İttifakı'ndan söz eden AKP'den CHP'li başkana ayrımcılık!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Mehmet Hilmi Güler ilçe belediye başkanları ve AKP ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Ordu’nun tek CHP’li Başkanı olan 28 yaşındaki Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ise görmezden gelen Güler, eski AKP’li Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile görüşerek ilçeye yapılacak çalışmaları konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları ve AKP ilçe başkanları ile belediye binasında toplantı yaptı. Gülyalı ilçesiyle ilgili toplantıya ise eski AKP’li Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen katıldı.

'Türkiye İttifakı'ndan söz eden AKP'den CHP'li başkana ayrımcılık! - Resim : 1Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı AKP'li Hilmi Güler

Güler resmi sosyal medya hesabından da toplantıya ilişkin fotoğrafları paylaşarak “Gülyalı eski Belediye Başkanımız Talip Şen, İlçe Başkanımız İlyas Yılmaz ve yönetimi ile bir araya gelip ilçemize yapılacak olan çalışmalar ile ilgili istişare toplantısını gerçekleştirdik” dedi. Paylaşımın altına yurttaşlar, milli irade vurgusu yaparak “Gülyalı mevcut başkanı ile mi toplantı yapmanız icap eder, Hilmi Bey eskisi ile mi?” tepkisini gösterdi.

Ulaş Tepe: ‘Hassas olunabilirdi’

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'a konuşan, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Paylaşımda bir sıkıntı yok ancak yazılar daha hassas cümlelerle oluşturulabilirdi. Türkiye 31 Mart’ta tercihini yaptı. Demokrasiye inanan bireyler olarak Gülyalı halkının seçimi bizden yana oldu. Gülyalı’nın belediye başkanı Ulaş Tepe’dir.

Bu makam bize halkımızın emaneti. Kimse belediyeyi bir şahsın, bir ailenin malı olarak göremez. Gündelik tartışmalarla enerjimizi harcamanın bir anlamı yok. Önümüze bakalım.

Projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bıkmadan, usanmadan bu şehirde yaşayan herkese iyiliği, güzelliği ve adaleti anlatacağız ve bunu beraber başaracağız” diye konuştu.

'Türkiye İttifakı'ndan söz eden AKP'den CHP'li başkana ayrımcılık! - Resim : 2

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe

Etiketler
Ordu İttifak Türkiye Mehmet Hilmi Güler