CHP Sultangazi'den Ekrem İmamoğlu'na bağış desteğı

CHP Genel Merkezi tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya sürecine destek olmak için başlatılan bağış kampanyasına CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı da destek verdi.

CHP Sultangazi'den Ekrem İmamoğlu'na bağış desteğı

CHP, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçildiği ve YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimlerinde yeni kampanya döneminde kullanılmak üzere bağış kampanyası başlattı.

CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan ve “Desteğinizle her şey çok güzel olacak” sloganı ile başlatılan Ekrem İmamoğlu kampanyasının duyurusunda “YSK'nın aldığı akıl ve hukuk dışı kararla İstanbul'da 23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden seçime gidiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Örgütü yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için seferberlik başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, partinin yönetici ve üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu için düzenlenen kampanyaya bağışta bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, partinin ilçe yöneticileri, İYİ Parti Sultangazi Belediye Meclis üyeleri ve CHP belediye meclisi üyelerinin yanı sıra partili vatandaşların da destek verdiği kampanya için parti örgütü tarafından yapılan duyuru kapsamında, partililer bağışların yapılacağı Gazi Mahallesi İş Bankası önüne buluştular “Her şey çok güzel olacak” dediler .

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz İstanbul’u da kazandıklarını ancak kendilerine vermek istenmediğini belirten Poyraz şöyle dedi:

“Ülkenin vicdanında kabul görmüş Ekrem İmamoğlu’na mazbatayı günlerce süren ‘Mazbatamızı istiyoruz’ baskısıyla vermek zorunda kaldılar. 6 Mayıs günü ise YSK eliyle, bir darbeyle geri alınmış, milyonlarca seçmenin oyu yok sayılmıştır. AKP’nin bu hukuk tanımaz tutumu nedeniyle Türkiye baskıcı rejimler statüsünü kazanmıştır. Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli YSK vicdanları yaramış, 7 hakim üyesi, susarak demokrasiyi yok saymışlardır. Bizler ise bu durum karşısında ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ diyoruz.

Devletin sınırsız imkânlarını kullanmak için seçimin tekrarını isteyen, seçimi kazanmak için her yolu deneyen ve iptal ettirenler nasıl kazanacaklarını da planladılar. Mesele çok para değil. Mesele dayanışma ruhu. Fedakarlık, moral, inanç. YSK darbesinin karşısında halkın demokrasi ittifakıyla duracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, sizlerin desteğiyle her şey çok güzel olacak.

”Başkan Poyraz , partinin aldığı karar neticesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek kampanyasına katılmak için toplandıklarını belirterek “Bütün partililerimizi İmamoğlu’na destek olmak için en az 20 lira olmak üzere desteğe çağırıyoruz. Bugün de Sultangazi ilçe örgütü olarak, partilerimizle kampanyaya destek için buradayız”

Murat Poyraz ve partililer, daha sonra banka şubesine girerek CHP Genel Merkezi adına başlatılan kampanyaya bağışta bulundular. Partililerin bazıları bağışta bulunmalarının ardından dekontları ile basın mensuplarına fotoğraf çektirdi. #HerŞeyÇokGüzelOlacak”

Etiketler
Sultangazi Ekrem İmamoğlu CHP Genel Merkezi