Alper Taş’tan Rabia Naz’ın ailesine ziyaret

Alper Taş, geçen yıl evinin önünde yaralı bulunduktan sonra şüpheli bir şekilde hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’ın mezarını ve ailesini ziyaret etti.

Alper Taş’tan Rabia Naz’ın ailesine ziyaret

CHP'nin yerel seçimlerdeki Beyoğlu adayı Alper Taş, geçen yıl evinin önünde yaralı bulunduktan sonra şüpheli bir şekilde hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’ın mezarını ve ailesini ziyaret etti.

Rabia Naz’ın mezarı başında açıklama yapan Alper Taş, “Ölümüne intihar süsü vermeye çalıştılar ama ailesi bu işin peşini bırakmadı. Hepimize örnek olacak bir adalet mücadelesi başlattı ve mücadelesi ses verdi. Şimdi tüm Türkiye, “Rabia Naz’a ne oldu?” sorusunu kamuoyunun gündemine sokmuş vaziyette” dedi.

Taş, “Sevgili Rabia Naz’ın mezarı önündeyiz. Sevgiyle, saygıyla, rahmetle onu anıyoruz. Yanımızda babası Şaban Vatan var. Bizimle gelinen noktaya ilişkin bir kaç bilgi paylaşacak” diyerek sözü Şaban Vatan’a bıraktı.

Baba Şaban Vatan, “Yaklaşık 1 yıldır sürekli bir mücadele verdik ve mücadeleme başladığım zamanın ilk 3 ayından itibaren yaşadığımız adaletsizliğe kendim tanık oldum ve mücadelemi asla bırakmadım” diyerek sözlerine başladı.

Vatan açıklamasına şöyle devam etti:

“Biz bugünlere kadar kamuoyunun da duyarlı olduğu bizlere destek verdiği durumda dünyayı ayağa kaldırdık. Maalesef ülkemizde yaşanan bu adaletsiz durumun artık adalet terazisine gelmesini istiyoruz.

11 yaşındaki bir kız çocuğuna intihar mührü vurulmaya çalışıldı ve hayatı boyunca bütün sevgisini ona sunan anneye de iftira atıldı. Bu bir alçaklıktır.”

Adrese teslim bir rapor hazırlandığını söyleyen Vatan, Nurettin Canikli’nin güvenlik görevlilerini üzerine gönderdiğini ifade etti.

Vatan, Nurettin Canikli’nin kendisine attığı mesajda, “Alucra’da kardeşime iftira atıldı, mahkeme evraklarını size gönderebilirim ona göre yayınlayabilirsiniz inşallah” dediğini belirtti ve “Ben kızımın faillerini istiyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler
Rabia Naz Vatan Alper Taş Hastane