İmamoğlu'ndan Büyükçekmece açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinde açıklama yaptı. İmamoğlu Büyükçekmece'de bugün yaşanan görüntüleri eleştirdi.

İmamoğlu'ndan Büyükçekmece açıklaması

GERÇEK GÜNDEM İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinde açıklama yaptı. İmamoğlu Büyükçekmece'de bugün yaşanan görüntüleri eleştirdi.

İmamoğlu, Bir ilçeyi baskı altında tutmak... Yazık. 4. 5. dünya ülkelerinin yaptıkları hamleleri görüyorum. Bu toplum da görüyor." dedi.

Ekrem İmamoğlu, "Ben Büyükçekmece halkını tanıyorum, 30 yıldır ordayım. Polise de yazık. İnsanlar arıyor, kapımızda polisler diye. Bugün ne oldu Allah aşkına? Kaybettikleri her yerde bir şey var, kazandıklarında hiçbir şey yok. Balıkesir'de hiçbir şey yok." diye konuştu.

BİNALİ YILDIRIM'A ÇAĞRI

İmamoğlu konuşmasının devamında, "Oyu küçümseyenler, Fox tv'deki hanımefendinin sorusuna da bir cevap, o gece 3 bin oyla seçimi kazandık diye kendini 80 milyona alkışlatanlar utanmıyor mu? En büyük ayıbı sayın Binali Yıldırım'a yaptılar. Milletin huzurunda kazandık diye kendisini mahcup etmesine fırsat tanıdılar. ben Yıldırım'ın yerinde olsam bir daha yüzlerine bakmam, bu kadar net." dedi.

Etiketler
Büyükçekmece Seçim Büyükçekmece Ekrem İmamoğlu Seçim