AKP şimdi de İmamoğlu'nun sloganına kafayı taktı

Mevlüt Uysal İmamoğlu’nun 'İstanbul senin' sloganına tepki gösterdi.

AKP şimdi de İmamoğlu'nun sloganına kafayı taktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece Oto Sanayi Sitesi çalışanları ile esnafı ziyaret etti.

Burada konuşan Uysal, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun kullandığı 'İstanbul senin' sloganıyla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Bizim İstanbulkart ile ilgili 2 sene önce tescili yapılmış, televizyonda reklamı çıkmış sloganın seçim sloganı olarak kullanılması ne derece doğru?" dedi.

Uysal, CHP'nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun kullandığı ‘İstanbul senin’ sloganıyla ilgili olarak sorulan bir soruya , “Daha öncesinde bizim İstanbulkart ile ilgili 2 sene önce tescili yapılmış, televizyonda reklamı çıkmış böyle bir şeyin sloganını seçim sloganı olarak kullanılması ne derece doğru? İstanbulkart, bütün vatandaşlarımızın kullandığı bir kart. Bunun sloganının seçim sloganı olarak kullanılması doğru bir şey değil diye düşünüyoruz. Bunu vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz” yanıtını verdi.

“İYİ ÇALIŞMALARI GEREKİYOR”

Uysal, İmamoğlu’nun vaat ettiği bazı projeleri zaten hayata geçirmek üzere olduklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Türkiye’de ilk defa enerjisi alttan verilen bir hat. Deneme sürüşlerine başlıyor. Oraya tramvay hattı yapacağız deniyor. Yine Mahmutbey-Mecidiyeköy arasında sürücüsüz tramvay hattının deneme sürüşleri başladı. Oraya da metro hattı yapacağız deniyor. Bu konularda inanıyorum ki Ekrem Beyin etrafındaki ekibin İstanbul konusunda biraz daha yeterli bilgiye sahip olması gerekiyor. İyi çalışmaları gerekiyor. Bunu da vatandaşımız takdir edecek diye düşünüyorum."

Etiketler
Mevlüt Uysal