Zeydan Karalar 'şehit eşini salondan kovdu' yalanının montajsız görüntülerini paylaştı

Hükümetin yayın organı yandaş A Haber, montajlayarak servis ettiği 'Zeydan Karalar şehit eşini salondan kovdu' yalan haberinin montajsız görüntüleri ortaya çıktı. Zeydan Karalar olayın montajsız görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

GERÇEK GÜNDEM - Hükümetin yayın organı yandaş A Haber'in montajlayarak servis ettiği 'Zeydan Karalar şehit eşini salondan kovdu' yalan haberinin montajsız görüntüleri ve olayın gerçeği ortaya çıktı.

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehit aileleriyle kahvaltıda biraraya geldi. Toplantıya katılan şehit eşi Gülcan Demiryürek salonda Zeydan Karalar'ın "Şehitlerimiz için ne yapılsa hakkı ödenmez" sözleri sonrası ayağa kalkarak Karalar'ın konuşmasına tepki gösteriyor. Daha sonra ise Demiryürek'in yanında bulunan kadın masayı yıkıyor.

Zeydan Karalar "Şehit ailemizin salondan kovulduğu iddiası kurgulanmış bir yalandır" diyerek olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak şöyle yazdı:

"Şehit ailemizin salondan kovulduğu iddiası kurgulanmış bir yalandır.

Dün üzüntü verici bir provakasyonla daha karşılaştım. Şahsıma ve kıymetli şehit yakınlarına hakaret ve saygısızlık yapıldı. Önce terör örgütüyle işbirliği ile itham edildim. Sonrasında da bağırıp çağırıp masa yıkmak ve salonu terk etmek suretiyle, bu devletin belediye başkanına ve orada bulunan bütün şehit ailelerine hakaret edildi.

Olayın gerçeği ve bana karşı kurulan komplo, sizinle paylaştığım montajsız videoda açıkça görülmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza montajlı görüntüler izleten bütün kanalları yargıya intikal ettiriyorum.

Tüm şehit yakınlarının acısı acımızdır. İnsanların acılarını; siyasi birtakım menfaatlerine alet etmeye çalışan vicdansız kişiler haricinde, hiç kimseye kırgınlığım yoktur."

İŞTE ZEYDAN KARALAR'IN PAYLAŞTIĞI O GÖRÜNTÜLER:

Zeydan Karalar 'şehit eşini salondan kovdu' yalanının montajsız görüntülerini paylaştı - Resim : 2

Etiketler
Zeydan Karalar Montaj Şehit