Ekrem İmamoğlu: Partizanlık zehrini söküp atacağız

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, günün 3'ncü mitingini Kağıthane Çeliktepe'de yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Partizanlık zehrini söküp atacağız

KAĞITHANE / İSTANBUL CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, günün 3'ncü mitingini Kağıthane Çeliktepe'de yaptı.

İmamoğlu, ''Bana bir çocuk, ''Sen, çocukların partisindensin'' dedi. Çocukların partisi. Müthiş bir şey. Sevgiyle kurulan bağlar, kuvvetli bağlardır. Biz, sevgimizde sınır tanımıyoruz. Bu şehrin çocukları, hepimizin çocukları. 'Şu parti, bu parti' dedim mi ben hiç? Demedim. Ben, İstanbul'da yaşayan herkesin oyunu istiyorum' dedim. İstanbul İttifakı, öylesine söylenmiş bir söz değil. Herkesi kucaklamak istiyorum. Bu şehre, barış, huzur getireceğiz. Bu şehrin damarlarına enjekte edilen partizanlık zehrini söküp atacağız'' dedi.

Millet İttifakı'nın CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Güngören ve Esenler'in ardından günün üçüncü mitingini Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Coşkulu bir kalabalığın katıldığı mitingde, ilk konuşmayı, İYİ Parti Kağıthane Belediye başkan adayı Mehmet Aslan yaptı.

Aslan, ''88'de 2-0'a getirdikleri maçı, Ekrem İmamoğlu'nun kazandırdığı penaltı ile 3-2 kazanacağız'' dedi.

Aslan'ın ardından sözü İmamoğlu aldı. ''Meydanların en çok neyini sevmeye başladım, söyleyeyim'' diyen İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Otobüs, araba tutmuyoruz. Kendiniz geldiniz değil mi? (Vatandaşlardan 'Evet' yanıtı.) Sizin o ayaklarınıza sağlık. Ayaklarınıza taş değmesin. Bir de kadınlar alanlarda daha fazla, bir de o beni mutlu ediyor. Bir de çocukları görmek, beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Bir de çok gencimiz var.

Gençlerimiz de bu seçimin öneminin farkında. Bugün 18 yaşında olan bir gencimiz, aslında 23 yaşına kadar hayatını etkileyecek ve hayatına yön verecek belediye başkanını seçiyor. Bu gençler, hayatları için umut istiyor.

Hayallerini gerçekleştirecek, dünya kenti bir İstanbul istiyor. Ben, bu şehrin çocuklarını eşitlemeye geldim. Bunları yaparsam ben iyi bir belediye başkanı olacağım.

Aynı şekilde, bu şehrin gençleri ve kadınları, Kağıthane'de, bu kentte mutlu, güvende, huzurlu ve aynı zamanda hayata katılan bir yaşam istiyorlar. Bunu var ettiğimiz zaman biz başarılı belediye başkanları olacağız. Bizim odağımızda insan ve insana hizmet olacak.''

Çocukların partisi!

''Asla, geçmediğiniz köprünün parasını vereceğiniz bir köprü yapmayacağız'' diyen İmamoğlu, ''Uçmadığınız havalimanının parasını ödediğiniz bir havaalanı da yapmayacağız. Biz, havalimanı da köprü de yol da yaparız ama bu işin finansmanını bilerek yaparız. Bu finansmanı bilmeden yaparsan, işte böyle geçmediğimiz köprülerin de uçmadığımız havalimanlarının da parasını da ödetirler. Yarın öbür gün, yürümediğiniz yolların bile parasını ödetirler. Aman dikkat edin'' şeklinde konuştu.

İmamoğlu, ''Bana bir çocuk, ''Sen, çocukların partisindensin'' dedi.

Çocukların partisi. Müthiş bir şey. Sevgiyle kurulan bağlar, kuvvetli bağlardır. Biz, sevgimizde sınır tanımıyoruz. Bu şehrin çocukları, hepimizin çocukları. 'Şu parti, bu parti' dedim mi ben hiç?

Demedim. Ben, İstanbul'da yaşayan herkesin oyunu istiyorum' dedim. İstanbul İttifakı, öylesine söylenmiş bir söz değil. Herkesi kucaklamak istiyorum. Bu şehre, barış, huzur getireceğiz. Bu şehrin damarlarına enjekte edilen partizanlık zehrini söküp atacağız'' dedi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Kağıthane Miting