Alper Taş: İspat edersen istifa edeceğim!

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

Alper Taş: İspat edersen istifa edeceğim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile bağlantılı isimlerin Millet İttifakı'nın aday listelerinde olduğu iddiasını hiçbir delil olmadan bir kez daha gündeme getirdi.

Bugünkü konuşmasında CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş'ı hedef alan Soylu, "Sokaklarımıza terörist ismi vermek istiyorlar. Bu olmaz demeyin sakın ha... Var burada işte; Alper Taş denilen bir adam var Beyoğlu'nda. Apo'nun resmi önünde, bilmem ne akademisinde orada kendi ideallerini, kendi anlayışını anlatan bir adam var. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bunların zikri de fikri de bellidir. Türkiye'nin huzurunu almak istiyorlar elinden. Bu kadar açık ve net." diye konuştu.

ALPER TAŞ'TAN TEPKİ

Soylu'nun açıklamalarına Twitter hesabından yanıt veren Taş, "@suleymansoylu benim Kandil’de Akademi’de konuşma yaptığımı ispat edersen, hemen Beyoğlu Belediye Başkanlığı adaylığından istifa edeceğim. İspat edemezsen sen İçişleri Bakanlığından istifa edecek misin ?" ifadelerini kullandı.

Alper Taş: İspat edersen istifa edeceğim! - Resim : 1

Etiketler
Alper Taş Beyoğlu Süleyman Soylu