'Kimse AKP ve MHP'nin beka yalanına inanmıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya seçim çalışmaları için Konya Akşehir’e gitti.

'Kimse AKP ve MHP'nin beka yalanına inanmıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya seçim çalışmaları için Konya Akşehir’e gitti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Akşehir Ticaret Borsası ve CHP Akşehir İlçe örgütünü Konya İl Başkanı Barış Bektaş ile ziyaret eden Kaya, burada yaptığı açıklamada, “Kimse AKP ve MHP’nin beka meselesi yalanına inanmıyor. Halkımız, hangi partiden olursa olsun en iyi hizmeti vereceğine inandığı belediye başkan adayına oyunu verecek.” dedi.

'Kimse AKP ve MHP'nin beka yalanına inanmıyor' - Resim : 1Yıldırım Kaya

“Biliyoruz Akşehir halkı, halkçı belediyeciliğe yabancı değil. Yeniden Belediye Başkan adayımız Eyüp Oyan ile halkçı belediyenin hizmetlerine kavuşacaklar.” diyen Kaya, daha sonra halk buluşmasına katıldı…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın açıklaması:

31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bazıları bu yerel seçimleri beka meselesi olarak göstermeye çalışsa da, herkes bunu yerel yöneticilerimizi seçtiğimiz bir seçim olduğunu biliyor. Kimse AKP ve MHP’nin beka meselesi yalanına inanmıyor. Halkımız, hangi partiden olursa olsun en iyi hizmeti vereceğine inandığı belediye başkan adayına oyunu verecek.

AKŞEHİR’DE FABRİKALAR KAPANDI

Akşehir Türkiye’nin kaliteli buğday ambarları arasında yer alıyor. Ancak bu avantajını yeterince kullanamadığı gibi her geçen gün üretim de düşüyor. Çünkü yüksek maliyetlerin yanında, sıfır gümrükle getirilen buğdayla rekabet edemiyor. Tüm bu olumsuzluklara kriz de eklenince, Akşehir’de bulunan un fabrikaları da kapandı. Fabrikalarda çalışan işçiler de işsiz kaldı.

Akşehir’deki tavuk çiftlikleri de yükselen maliyetler nedeniyle tek tek kapanıyor.

AKŞEHİR KİRAZI HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK

Akşehir’in tescilli markası Akşehir Kirazı da dünyada hak ettiği değeri henüz bulamamış. Eşsiz aroması ve kendine has tadıyla dünyada bir eşi bulunmayan Akşehir kirazının, gerçek değerini bulması için tanıtımını da, pazarlamasını da biz yapacağız.

Bir de Akşehir'in yediveren cinsi organik çilekleri var. Bu çileğin üretiminin artırılması ve pazarlanması için de gerekli olan çalımalar yapılacak.

AKŞEHİR’İN İÇME SUYU SORUNU DEVAM EDİYOR

AKPli Belediye Başkanı 81 proje açıklamış. Projeler arasında, bu zamana kadar yenilenmeyen, içme suyu hatlarının yenilenmesi de var. Perşembe Pazarı’nın üzerinin kapatılması proje olarak sayılıyor. Şehir giriş kapısı yapılacağı müjdeleniyor. Millet bahçesi de unutulmamış. Açıklanan projelerde Akşehir’in organize hayvancılık bölgesi olmadığını da öğreniyoruz.

31 Mart günü, Nasrettin Hocanın yaşadığı topraklarda, Akşehirliler de fincancı katırlarını ürkütecekler. Hak yerini bulacak. Biliyoruz Akşehir halkı, halkçı belediyeciliğe yabancı değil. Yeniden Belediye Başkan adayımız Eyüp Oyan ile halkçı belediyenin hizmetlerine kavuşacaklar. Bahara çok az kaldı…

Etiketler
Konya Ankara Milletvekili Seçim Yıldırım Kaya