Erdoğan'dan flaş Mansur Yavaş açıklaması

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Mansur Yavaş'ın seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil, Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda"

Erdoğan'dan flaş Mansur Yavaş açıklaması

Erdoğan CHP ile İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet ititfakının Ankara Büyükşehir için adayı Mansur Yavaş için "Belediye başkanlığını Ankara'da yapacak kapasitede biri değil' değerlendirmesini yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TGRT Haber ve İHA seçim özel yayınında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Cumhurbaşkanı "Bu zatın (Mansur Yavaş) zaten seçim öncesi veya sonrası ne olacağı belli değil. Ankara şu anda belirsizlik içinde olan bir durumda…

Üstelik bir de bu adam Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı, bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durumda geçiyor… Sahte senet, vergi kaçakçısı, neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Böyle bir insanın Ankara gibi bir yere belediye başkanı olması kabul edilemez. Böyle bir insanın (Mansur Yavaş) Ankara gibi yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez. Böyle bir insan, Ankara gibi bir yere belediye başkan adayı olmamalıydı. Senedi sahte çıkan adamı aday yaptı. Bunun hesabını Bay Kemal veremez.

Vatandaşın nabzını anketlerden çok meydanlarda tutuyorum.

Mansur Yavaş 'Yavaş HDP ile seçim kazanacak' sözünün hesabını versin.

HDP'nin niye İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de adayı yok? Manidardır. Demek ki CHP, bütün umudunu oraya bağlamış.

İzmir'in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini biliyorum.

CHP'nin seçimlerde en çok HDP'den medet umduğunu görüyoruz. İYİ Parti de öyle… Mersin karmakarışık oldu. Adana'da benzer durum var.

Bay Kemal çok taklacıdır. Söylediği yalanları takipte zorlanıyoruz. Milli bir yanı asla yoktur, vatansever olması da mümkün değildir.

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş Recep Tayyip Erdoğan Seçim