Fatma Güçlü Çalkaya'dan hayvan dostlara söz

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya da HAYTAP'ın Söz Veriyorum protokolünü imzaladı.

Fatma Güçlü Çalkaya'dan hayvan dostlara söz

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya HAYTAP İzmir temsilcileri Av. Senem Demirel Acar, Esin Önder, HAYTAP Eğitmeni Meral Örüç, HAYTAP Balçova Gönüllüleri, Yerel Koruma Görevlileri ile bir araya gelerek sokak hayvanları için gerçekleştireceği projeleri anlattı.

HAYTAP'ın Söz Veriyorum protokolünü imzalayan Fatma Güçlü "Hiçbir canı ayırmadan Balçova 'da her canlının huzur ve mutluluk içinde yaşaması için çalışacağıma söz veriyorum. Balçova' da kısmi sorunları biliyorum. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu dönemde hayvanların sergi edildiği hayvan sirklerine izin vermeyeceğiz. Can dostlarımız için poliklinik açmak en önemli projelerimiz arasında. Veterinerlik hizmetlerinin en iyi kalitede verilmesini sağlayacağız, bu anlamda personel sayısını çoğaltmayı düşünüyoruz. Gönüllüler ve sivil toplum kuruluşları iş birliği çerçevesinde İzmir'e ve Türkiye'ye örnek projeler gerçekleştireceğiz. Balçova, 1 Nisan'dan sonra da tüm canlıların mutlu ve sağlıklı yaşayacağı kent olacak. " açıklamasında bulundu.

Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder "Balçova Belediye Başkan Adayı sevgili Fatma Güçlü Çalkaya ile bugün keyifli ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Can dostlarımıza dair en donanımlı bilgiye ve hassasiyete sahip başkanlardan. Kendisinden örnek olacak projeler duyduk. Çok mutlu olduk. Başta yaralı hayvanların tedavi hizmetlerinin gerçekleşeceği poliklinik projesi olmak üzere can dostlarının yaşam kalitesini arttıracak bir çok işler yapacak. HAYTAP ailesi olarak kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" dedi. CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir' in eşlik ettiği toplantı sonunda Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Güçlü Çalkaya, Bella isimli köpek ve Haytap temsilcileri ile birlikte 'Söz Veriyorum 'protokolünü imzaladı.