Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'milliyetçilik' yanıtı: Ya aklıyla zoru var ya da...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun kendisine Tank Palet Fabrikası üzerinden yönelttiği milliyetçilik eleştirilerine yanıt verdi.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'milliyetçilik' yanıtı: Ya aklıyla zoru var ya da...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksaray'da partisinin mitinginde konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun kendisine Tank Palet Fabrikası üzerinden yönelttiği milliyetçilik eleştirilerine yanıt verdi.

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor? Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Bu cüreti nereden alıyor? Kılıçdaroğlu'nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

- Bize 'saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturalamayacak olan ezanın bekçisiyiz.

- Üslubumuza, sözlerimize azami dikkat edeceğiz; nezaketi elden bırakmayacağız, siyaseti, rekabeti, yozlaştırmayacağız; kırıcı, incitici olmayacağız.

- Patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir. Ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi? Ucuzu, pahalısı olur mu?

- Cumhur İttifakı'nı çekemiyorlar. Zillet, rezalet ve hatta hıyanet içindeler. PKK ile yan yana yürüyorlar. CHP rotayı iyice şaşırmış, tarihsel çizgisinden çok tehlikeli bir şekilde kopmuştur. Silivri'de bir HDP'li 'CHP'yi destekleyeceğiz' diyor. Bunlar aklını oynatmış.

- CHP'ye oy veren kardeşlerim PKK'lılara mahkum edilemez. Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası üzerinde yalan inşa etmesin, bize milliyetçilik anlatmasın. Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor? Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Bu cüreti nereden alıyor? Kılıçdaroğlu'nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır.

Etiketler
Devlet Bahçeli Tank palet fabrikası