Rıza Güven Usta: Turizm potansiyelini harekete geçireceğiz

Millet ittifakının Başiskele adayı Rıza Güven Usta, Yeniköy Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı çalışan kamyoncularla bir araya geldi.

Rıza Güven Usta: Turizm potansiyelini harekete geçireceğiz

Millet ittifakının Başiskele’de güçlü adayı Rıza Güven Usta, 44 Nolu Yeniköy Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı çalışan kamyoncularla bir araya geldi.

Kamyoncular, Usta’dan Yeniköy yolunun yapılmasını istedi.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Millet İtifakıBaşiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta ve ekip arkadaşları esnaf gezilerinin devamını Yeniköy’de sürdürdü.

Yeniköy SS 44’nolu Taşıyıcılar Kooperatif’ini ziyaret eden Başkan Adayı Usta’ya eşlik eden İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Çağlar Özer, Başiskele İYİ parti İlçe başkanı Ayşe Rüzgar, Başiskele CHP İlçe Başkanı Arif Gökyılmaz, meclis üyesi adayları Mehmet Baştürk, Necla Özer, Nebi Canpolat, Turgay Östürk, Dilek Tekinsoy, Semra Çelikkaya, Bilal Acar, Mecit Sekmen, Vahit Toraman ve Emine Özkar ziyaretlere katıldı.

YOL ASFALTLANACAK

Millet İttifakı Başiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta, 44 Nolu Yeniköy Taşıyıcılar Kooperatifi’ni yerinde ziyaret etti.

Karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan görüşmede kamyoncular, Usta’ya tır ve kamyonların garaja giriş çıkış yaparken kullandıkları yoldan dert yandı.

Gümrük Müdürlüğü bölgesindeki yolun toprak olduğunu ve toz toprak içinde kaldıklarını belirten kamyoncular sadece kendilerinin değil, bölgedeki evlerin de mağdur olduğunu belirtti. Usta da yolu yolun asfaltlanarak daha modern hale getirileceğinin sözünü verdi.

İSRAF OLMAZSA İLÇE İHYA OLUR

Kamyoncuların Usta’ya yönelttiği sorulardan biri de projelerini hangi bütçeyle yapacağı oldu. Başkan adayı Usta bu soruya, “Belediyelerimizdeki en büyük sorun kaynakların israf edilmesi.

Eğer böyle bir sorun ortadan kalkarsa kişi belediyenin malını kendi malı gibi kullanmayı bırakıp israftan kaçarsa tüm projeler hayata geçirilir. İsraf olmazsa ilçe ihya olur”dedi. Usta ayrıca Yeniköy’ün termal turizm açasından önemli bir bölge olduğunu belirterek“Bu bölgemizin turizm potansiyelini harekete geçireceğiz”diye konuştu.

Etiketler
Yerel Seçim 2019 Adaylar Turizm