Tunç Soyer'den İYİ Parti'ye ziyaret

İzmir’de tüm partilerde yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim çalışmaları için başladığı ziyaretlerine devam ediyor.

Tunç Soyer'den İYİ Parti'ye ziyaret

Tunç Soyer, Millet İttifakı doğrultusunda İzmir’de kendisini destekleyecek olan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

“KOL KOLA OMUZ OMUZA OLACAĞIZ”

Birgün'den Aycan Karadağ'ın haberine göre; Soyer, şunları dile getirdi:

“Bu salonlar hep dolsun. Misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum. Bu ittifakın 40-50 günlük bir ittifak olmadığını düşünüyorum. Uzun süreli bir yol arkadaşlığı olacak. 1 Nisan’dan itibaren el ele vererek İzmir’e faydalı olacağız. Kol kola omuz omuza olacağız. Sizlerin güler yüzlerini görmek umut verici. Türk siyasetinin bunu ihtiyacı var. İzmir’de yerelde bu kadar canlı bir işbirliği olması çok güzel. Buna katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. İzmir’i hak ettiği yerlere taşıyacağız.”

“CUMHURİYET’TEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Soyer’in ardından konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise şunları ifade etti:

“Güzel bir mücadele. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu salondaki heyecanın 31 Mart akşamı bitmesini istemeyen bir başkanım. 31 Mart akşamı bu heyecan bitmeyecek. Ülkenin kaybettiklerini kazanana kadar devam edecek. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’ten vazgeçmeyeceğiz. Kutlu bir günün başlangıcı olması dileğiyle. Yola çıkan herkesi yürekten tebrik ediyorum. 31 Mart akşamı yeni güzel günlere ulaşmasını temenni ediyorum. 10 numara İzmir, bugün 6 liralık soğanın altında kalmıştır. 25 yıldır İstanbul’u yönetenler biz hata yaptık diyorlarsa bunlara İzmir’de yetki verdiğimizde 5 yıl sonra özür ile karşılayacağız.”

Etiketler
Tunç Soyer İzmir İYİ Parti Seçim