Kılıçdaroğlu: Yeni bir gelenek başlatıyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin ilçe adaylarını il adayı yapmalarının önemine işaret etti.

Kılıçdaroğlu: Yeni bir gelenek başlatıyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Kılıçdaroğlu aday belirleme sürecinde yeni bir gelenek başlattıklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu şunları ifade etti;

Haftasonu güzel bir toplantı yaptık, belediye başkan adaylarımızı kamuoyuyla paylaştık. Bu toplantıda bütün adaylarımızı tanıttık. Bu adaylıkların belirlenme sürecinde önemli bir adım atıldı. İstanbul, Adana, Antalya ve Bursa'da ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanlıklarına aday oldular. Bu geleneğin kapısını açtık. Ve göreceksiniz kazanacaklar. Yeni bir geleneği başlatıyoruz. İlçe belediye başkan adaylarımız önemli bir gelişmeye imza attılar, başarılarını bütün büyükşehire yazmak istiyorlar. Biz ilçede kazandığımız başarıyı ilde hayata geçireceğiz diyorlar. İzmir'de Seferihisar'da başkan olan arkadaşımız, Seferihisar'ı bütün dünyaya tanıttı. Bunu da Aziz Kocaoğlu ile birlikte yaptılar. Bunun da altına çiziyorum. Bir bayrak devir teslimi gerçeşleştirecekler. Aziz Kocaoğlu İzmir'i bir dünya markası haline getirdi. Tunç Soyer de önümzüdeki süreç içinde Aziz Bey'in bıraktığı başarıları sürdürecek.

Yılmaz Büyükerşen... Eskişehir'i Eskişehir yapan... Bursa'dan daha fazla turist Eskişehir'e gelir. Ankara'dan Eskişehir'e gezmeye gidilir.

Hatay B. Belediye başkanımız sayın Lütfi savaş... Hatay'ı bütün sorunlarına rağmen barış, kardeşlik kenti haline getirdi. Hiçkimseyi ayrıştırmadı, bölmedi. Hatay'ı tarihine uygun bir şekilde yönetti ve yönetmeye devam ediyor.

Mansur Yavaş... Mansur Yavaş Ankara'nın Beypazarı ilçesinde belediye başkanıydı. Beypazarı'nı Ankara'nın en önemli ilçesi haline getirdi. Ankaralılar Beypazarı'nı gezmeye giderlerdi. Şimdi Mansur Yavaş, bir başkenti yeniden bölgenin en önemli kentlerinden birisi haline getirecektir. Bir tarım kenti, bir üniversite kenti haline getirecek. Ayrışmayı değil barışmayı getirecektir. Mansur Yavaş M.Kemal'in izinden yürüyerek Ankara'yı kurtuluşun başkenti haline getirecektir.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu