CHP'de kalan adayların açıklanacağı tarih belli oldu

CHP'de yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarından kalanların açıklanacağı tarih belli oldu.

CHP'de kalan adayların açıklanacağı tarih belli oldu

GERÇEK GÜNDEM - CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekilili - Gazeteci Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu ve Mehmet Ali Güller'in de katıldığı Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman' programında, CHP örgütlerinin merakla beklediği tarihi açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi'nden sonra MYK'dan da yetki aldığını belirten Barış Yarkadaş, CHP'ye dair son gelişmeleri şöyle anlattı:

"EKSİK ADAYLAR CUMARTESİ GÜNÜ BELLİ OLUYOR"

"Genel Başkan Kılıçdaroğlu, eksik adayların tamamını en geç cumartesi günü (9 Şubat) açıklamayı planlıyor. 10'na yakın belediye başkan adayının değişiminin olduğu, değişimin olduğu ilçeler arasında İstanbul'un da olduğu söyleniyor.

Pazartesi günü Ankara Arena Spor Salonu'nda CHP büyük bir aday toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıkacak. Aday tanıtımı etkinliğinin pazartesi günü olmasının nedeni; Ankara Arena Spor Salonu'nun kontrolu AKP'nin elinde. Cumartesi ve pazar günleri için izin verilmemiş. Aday tanıtım toplantısına tüm adaylar katılacak. İYİ Parti yönetimi de katılacak."

CHP'DE GÖZLER 4 İLÇENİN ADAYLARINDA

CHP'de açıklanan belediye başkan adaylarının dışında en çok merak edilen yerler ise şöyleydi; İzmir'in Bayraklı ilçesi, İstanbul'un Maltepe ve Silivri ilçeleri, Muğla'nın Bodrum ilçesi.

Bu 4 ilçenin atamasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldığı yetki çerçevesinde yapacak.

Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu, Mehmet Ali Güller, Gürkan Hacır

Etiketler
Seçim Yerel Seçim