CHP Keşan adayı Şenol Yalı partililerle buluştu

CHP Keşan Belediye Başkan Adayı gösterilen Şenol Yalı partililerin tebriklerini kabul etti.

CHP Keşan adayı Şenol Yalı partililerle buluştu

CHP Keşan Belediye Başkan Adayı gösterilen Şenol Yalı, 28 Ocak 2019 Pazartesi günü partilileriyle buluşarak tebrikleri kabul etti.

Saat 13.00’te CHP Keşan İlçe Binası’nda başlayan toplantıya Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik ile CHP Eski Milletvekili Kemal Değirmendereli, Belediye Başkan Aday Adayları Ender Mağden ve Mustafa Bezbaş, Belediye Meclis üyeleri, CHP Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.

Keşan Postası'nın haberine göre; Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, şunları söyledi: “3 dönemden alnımızın hakkıyla hep birlikte görev yaptım. 4.Dönem vebal altında kalmamak için aday adayı oldum. Benim ya da başkasının aday gösterilmesi önemli değil. Parti olarak burada yarım asırlık geleneği bozmamamız önemli.

Önemli olan bu, ben az önce Şenol kardeşimle içeri beraber girerken, içimden geçen kazanacağına inandığım bir kardeşimi böyle elinden tuttum.

Biz hep beraberiz, benim için parti her zaman ön planda oldu. Çıkarlar değil partinin ortak çıkarları önemli. 15 yılın tecrübesiyle, her zaman partim ve gelecekteki başkanımız kardeşimizin yanındayım, danışılırsa yardım istenirse elimden geldiğince her zaman, önce partimin sonra da kardeşimin yanındayım.

Hepimize hayırlı olsun.Şimdi parçalanmak değil bütünleşmek zamanı, bu parti her zaman bunu yaptı, iç rekabetimizde ufak tefek kırgınlıklar olabilir. Bu doğaldır, ben bunu 4 dönemdir yaşadım. Umarım bundan sonra da kardeşime 5 dönem yaşatırız. ”

Daha sonra söz alan Şenol Yalı da ” Başkanımızın bu çok nazik hareketinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine 15 sene önce hep beraber gel dedik. Gel diyenlerin içerisinde ben de vardım. Kendisinin Keşan’a 15 yıl içersinde çok büyük hizmetleri oldu. Altyapı anlamında Keşan’ın 50 yıllık temellerini attı. Bu arada Keşan halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Ben kendisiyle 1 dönem çalışma şansı da buldum. Bundan sonraki dönemde halkımızın bize görev vermesi halinde, en sıkıştığımız zorlandığımız anda kendisinden desteklerini yardımlarını alacağız. Bu toplantı tebrikleri kabul için bir toplantıydı, katılan hepinize ve bizleri onurlandıran sayın başkanımıza da huzurlarınız da teşekkür ediyorum.

Sayın yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve başkanımızla bir toplantı da yapacağız. 1 Şubat 2019 Cuma günü bütün aday adayı arkadaşlarımızın da katılımıyla Keşan Belediyesi Tiyatro ve Konferans Salonu’nda bir toplantı yapacağız. ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte ele ele verilen birlik beraberlik mesajı da partililer tarafından alkışlarla karşılandı.

Toplantıya CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı’nın katılmaması ise dikkatleri çekti.