Tunç Soyer'den İzmirlilere mesaj

CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer kendisine destek olan İzmirlilere teşekkür etti.

Tunç Soyer'den İzmirlilere mesaj

CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Ne çok sevmişiz birbirimizi İzmir" başlığıyla bir açıklama yaparak kendisine destek olan İzmirliler'e teşekkür etti.

Mesajında, "Önce tebrikleriniz ve sonra 1 haftadan bu yana destekleriniz karşısında suskun kalamadım. Bana sosyal medya üzerinden adeta yağmur gibi yağdırdığınız destek mesajlarınız karşısında ne söylesem güzelliğinizi size tarif edemem" diyen Soyer, "Hepinize tek tek cevap veremediğimiz için çok üzgünüz! İnanın ki söylediklerinizin hepsini okuyoruz, hepsini dinliyoruz, hepsini izliyoruz..." ifadelerini kullandı.

Soyer'in şair Nâzım Hikmet'in dizelerine de yer verdiği mesajı devamla şöyle:

Öyle güzel şeyler yazmışsınız ki bazen gözümüzde yaşla güldük, ağzımızda kahkahayla ağladık. Gördük ki on yıl önce, küçük bir sahil kasabasında başladığımız bu yolculuğumuz bugün hem bütün İzmirlilere hem de dünyanın dört bir yanında yaşayan gönülden İzmirlilere ulaşmış.

Nazım'ın dediği gibi "Dostlar ki, bir kere bile selamlaşmadık. Ama, aynı ekmek aynı hürriyet aynı hasret için ölebiliriz!" Sevmişiz, sevilmişiz, bu sevgiyi emekle hak etmişiz.

Ruhlarımızın karşılaştığı İzmir sevdası yolunda, yoldaşlığınız için kucak dolusu, gönül dolusu teşekkürler!..

AŞKLA İZMİR!

Etiketler
İzmir Tunç Soyer Seferihisar