CHP'li Canan Kaftancıoğlu: İstanbul'u hep birlikte kurtaracağız

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için tanıtım toplantısı düzenledi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu: İstanbul'u hep birlikte kurtaracağız

CHP, İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu tanıttı. Düzenlenen tanıtım toplantısına çok sayıda CHP'li katıldı.

Toplantı saygı duruşu ile Haliç Kongre Merkezi'nde saat 11:00'de başladı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu şunları kaydetti:

"Hepimizin güzel yarınlarının ilk gününe hoş geldiniz. 11 aydır ne inancımızdan ne de İstanbul'u İstanbullularla kurtarmaktan vazgeçmedik. Adayımız sensin dedik, çünkü adayımız gökyüzüne baktığında gökdelenler değil yıldızlar görmek isteyen biriydi.

Yönetmek kelimesini sadece idare etmek olarak anlamayan, birlikte yönetmeyi anlayan bir anlayışımız var. Hak ettiğimiz şeyler var. Upuzun yıllardır hiç göremediği haklardan söz ediyorum.

Herşeyden önce bu şehirde insanca ve hakça yaşamayı hak ediyoruz. Yerel yönetim demek halkla birlik olmak demek, benim değil bizim doğrularımız demek. benim isteklerim değil, halkın istekleri demek. İstanbul'u hep birlikte yöneceğiz ama önce bu şehri hep birlikte kurtaracağız. Birleşerek büyüyecek ve bu hikayenin kahramanın koskoca bir şehir olduğunu herkese göstereceğiz. Karanlığı çağıranlara karşı elinde ışık tutanların, korkuyu salanların karşısında korkusuz yürüyenlerin seçimi için yola çıkıyoruz. Bu yolculuğun sonunda biz değil, umut, barış, kardeşlik, bir kent, bir şehir kısacası İstanbul kazanacak"

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığı