'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans'

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı olan Faruk Demir, CHP’ye yıllarca emek vermiş Galip Kartal ve Servet Kuruçam’ın vefatı dolayısıyla geldiği Ardahan’da CHP İl Teşkilatında partililerle bir araya geldi.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans'

CHP 22.23 ve 24 Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, İl Başkanı Yalçın Taştan, Hanak Belediye Başkan ve adayı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkan ve adayı Ergin Önal, CHP eski İl Başkanı Kemal Aktaş, CHP Belediye meclis üyeleri İlhan İlbasmış, Nezih Aktürk, Macide Üşenmez, Ticaret Odası eski Başkanı Latif Tosunoğlu, Merkez İlçe Başkanı Vedat Temel, eski Merkez İlçe Başkanı Derviş Avşar, şehrin önde gelen kanaat önderleri, esnaflar ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Demir, 31 Mart gecesi CHP’nin bayrağını Ardahan Belediyesine asacaklarını söyledi.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans' - Resim : 1

CHP’LİLER 17 ARALIK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

Toplantıda açıklamalarda bulunan DSP eski Ardahan Milletvekili ve eski TRT Sanatçısı Faruk Demir, "Hedefim, Ardahan'ı yaşanılabilir bir kent yapmaktır" dedi.

Demir, parti binasında yaptığı açıklamada, bugün 2 partilinin hayatını kaybettiğini bu nedenle derin üzüntü içinde olduklarını anımsattı.

Geçen hafta CHP'den Ardahan Belediye başkan adaylığının kesinlik kazandığını dile getiren Demir, Ardahan için güzel günlerin yakında olduğunu söyledi.

"Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksiniz Ardahan'ı hak ettiği noktaya getireceğiz" diyen Demir, "Hiç ayrım yapmadan Ardahan'ın geleceği için çalışacağız. Bizim için Ardahan'ın çıkarı önceliktir. Hedefim, Ardahan'ı yaşanılabilir bir kent yapmaktır. Ardahan'ın nimetlerini gün yüzüne çıkartmak için Ardahanlılarla çalışacağız. Ardahan güzelleşince herkes mutlu olacak, sadece CHP'liler veya Faruk Demir değil. Ben en az 10 yılımı Ardahan Belediye Başkan adaylığı için vakfettim. Şehrimizi özellikle tarım ve hayvancılık başta olmak üzere kış turizmi açısından hak ettiği noktaya gelmesi için tüm olanaklarımı kullanacağım. Şehrimiz bir Eskişehir gibi daha yaşanabilir bir kent olacak. Büyükşehirlerle Ardahan’ımız kardeş şehir olacak. Ben bunun sözünü Ardahan halkına veriyorum. Ardahan ile ilgili projelerimi de siz değerli halkımızla paylaşacağız. 30 yıldır CHP Ardahan Belediyesini kazanamıyor. İnşallah bu hasrete son vereceğiz. Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans' - Resim : 2

DEMİR’DEN PARTİLİLERE BAŞSAĞLIĞI

Faruk Demir ayrıca, vefat eden CHP’li Galip Kartal ve Servet Kuruçam’ın cenazesine katıldı.

“Partili arkadaşlarımızın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü içerisindeyiz” diyen Demir, “ CHP Ardahan örgütümüzün emektar ve bir o kadar saygın beyefendi ağabeyi Galip Kartal ve Servet Kuruçam yoldaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah Rahmet Eylesin. Ailesi yakınları ve hepimizin başı sağ olsun. Allah mekânlarını cennet eylesin.” dedi. Bu arada CHP’nin önümüzdeki pazartesi günü Çamlıçatak mevkisinde Faruk Demir için aday karşılama töreni düzenleyeceği öğrenildi.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans' - Resim : 3

TAŞTAN: ARDAHAN’DA CHP’LİLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yalçın Taştan ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhuriyeti temsil eden ve ülkeyi kuran bir parti olduğunu ifade ederek, “Bugün Cumhuriyetimiz tehlike altındadır. Bu diktatör düzene dur demek için yerel seçimler son şanstır. Bu seçimlerde demokratların, devrimcilerin başarı elde etmesi lazımdır. Bunun yegâne yolu Cumhuriyet Halk Partisidir. Elbette her yurtsevere her demokrata görev düşmektedir, ama biz CHP’lilere daha çok iş düşmektedir. Mustafa Kemal Atatürk çok zor şartlar altında bu ulusu var etti. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu demokratik parlamenter sistemini, demokrasiyi ve özgürlüğü yeniden getirmek için mücadelemizi vereceğiz. Ardahan’da yerel seçimde zaferle ayrılacağız. Bunun için siz değerli partililerime güveniyorum, inanıyorum” diye konuştu.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans' - Resim : 4

ÖĞÜT: KIRGINLIKLARI DARGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendisinin de Belediye Başkan aday adayı olduğunu hatırlatan eski Milletvekili Ensar Öğüt, “ Adaylık sürecimde kim aday gösterilse onun yanımda yer alacağımı belirtmiştim. Partimiz Faruk Demir Bey’i aday gösterdi. Partimizin gösterdiği adayımız için gece-gündüz çalışacağız. Her aday adayı döneminde bazı kırgınlıklar, dargınlıklar, küskünlükler oluyor. Bu da insanın doğasında vardır, bunlar normal şeylerdir. Ben CHP’liyim diyen bir insan bunları bir kenara koyması gerekmektedir. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Şu gerçek ki biz bize yetmiyoruz. Azalıyoruz, azaldığımız zaman gücümüz azalıyor. Bu da bize zarar veriyor. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır. 30 yıldır Ardahan’da yerelde yokuz. Bu hasrete son vermemiz gerekiyor. Partimizin bayrağını belediyenin burcuna dikmemiz gerekiyor. CHP’yi yerelde iktidar yapalım ki genel seçimlerde de iktidar olalım. Ben bu anlamda Başkan Adayımız Faruk Demir Beyefendiyi bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

'Bu düzene dur demek için yerel seçimler son şans' - Resim : 5

Etiketler
Ardahan Seçim Yerel Seçim Faruk Demir