Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne işçi aday

Çankaya Belediyesi'nde işçi olarak çalışan CHP'li Naki Yücel, Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne talip oldu.

Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne işçi aday

Çankaya Belediyesi'nde işçi olarak çalışan CHP'li Naki Yücel, Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne talip oldu.

CHP’de yerel seçimlere yönelik başvuru süreci devam ederken yeni A.Adaylık başvuruları da gelmeye devam ediyor. İki dönemdir Mamak İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Naki Yücel, Mamak Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

2012 yılından beri Çankaya Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Yücel gençlerin ve işçinin sesi olmak için aday aday olduğunu ve Mamak’ta beraber mücadele edeceklerini söyledi.

NAKİ YÜCEL KİMDİR?

Çorum’un Ortaköy İlçesinde 1988 Yılında Doğan. İş hayatına küçük yaşlarda işportacılıkla başlayan Naki Yücel, Hem okulunu okuyup hemde okuldan sonra çalışarak ailesine destek oldu. Evli ve 2 çocuk babası olan Yücel, aktif siyasi hayatına 15 yaşında CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları'nda başladı.

18 yaşına CHP'ye üye olan Yücel, STK’larda da aktif görevler üstlendi. Avrupa Alevi Düşünce Derneği Kurucu Üye ve Başkan Yardımcılığı yaptı. CHP Gençlik Kolları Delegeliği, CHP Gençlik Kolları Kurultay delegeliği, ilçe delegeliği, Gençlik Kolları Yöneticiliği ve 2 dönem ana kademe yöneticiliği yaptı.

'Siyaset masa başında değil, sokak’ta olur felsefesiyle hareket eden Naki Yücel, Halen Mamak sokaklarında siyasetini sürdürmektedir. 15 yıldır partiye hizmet eden Naki Yücel, 2019 Yerel Seçimleri'nde CHP Mamak Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığını Açıkladı.

Mamak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne işçi aday - Resim : 1

Etiketler
Çankaya Mamak