CHP'de 'Balıkçılar' sesleri!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Yerel Seçimler öncesinde şu sıralar CHP'de hareketli saatler yaşanıyor.

CHP'de 'Balıkçılar' sesleri!

İddialı bir isimle seçimlere girmeyi ve Karacabey Belediyesi'ni kazanmayı hedefleyen CHP'de sürpriz bir isim ön plana çıktı. Uzun yıllar Bursa İNOKSAN'da Genel Müdürlük yaptıktan sonra emekliye ayrılan ancak emeklilik sırasında da bir süre de MATLI A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Karacabeyli Hasan Nevzat Balıkçılar'ın yerel seçimlerde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olabileceği konuşuluyor.

Özellikle CHP Bursa İl Örgütü tarafından yakın markaja alındığı belirtilen Balıkçılar'ın, geçtiğimiz hafta İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi’nin de katılımıyla İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile adaylık konusunda bir görüşme yaptığı öğrenildi. Verimli geçtiği ifade edilen görüşme sonunda Hasan Nevzat Balıkçılar'ın CHP'nin teklifine henüz yanıt vermediği ve şuanda düşünme aşamasında olduğu vurgulandı. Geçmişi itibariyle şu ana kadar siyasetle aktif olarak herhangi bir bağı olmayan ancak özel sektördeki başarılı çalışmalarıyla bilinen Balıkçılar'ın; bundan sonraki yaşamında bilgi, birikim ve tecrübelerini siyasi anlamda Karacabey'e hizmet için kullanıp kullanmayacağı ise merakla bekleniyor.

CHP'de aday adaylığı süreci başladı
Öte yandan CHP Karacabey İlçe Örgütü, geçtiğimiz hafta üyelerine gönderdiği mesajda Genel Merkez tarafından yayınlanan genelgeyi paylaştı. İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi tarafından gönderilen mesajda, “Genel Merkezimizin yayınladığı genelgeye ilişkin olarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak isteyen üyelerimiz, 19 Ekim 2018 tarihine kadar İlçe Başkanlığı'mıza başvurabilirler.” ifadelerine yer verildi.

Etiketler
Seçim Yerel Seçim